Hyundai i20 Hatchback 1,2 MPI 75 hv 5MT Fresh

kuukausikustannus 199 €

Kokonaishinta 14 999 €

Sopimuksen sisältö

  • Sopimusaika 36 kk
  • 15 000 km / vuosi
  • Käsiraha 1 500 €
  • Kuukausikustannus 199 €
  • Talvipaketti veloituksetta (sis. talvirenkaat ja lohkolämmitin)
  • Autosalpa Klubin edut, kuten veloitukseton huollon sijaisauto

Auton lunastushinta sopimuksen päättyessä vähintään: 7 800 €

 

Laskelma ja lisätiedot
 

Kertaluoton rahoitusesimerkki: 
 
Kokonaishinta 14 999 €
Käsiraha 1 500 €
Rahoitettava osuus 13 739,00 €
Sopimusaika 36 kk
Kuukausierä 199,26 € 
Korko 1,90 %
Avaus 240 €
Kk-kulut 12 €
KSL-vuosikorko 4,08 %
Luotto- ja luottokustannukset yht. 15 026,03 €
Hyvitysarvo sopimuksen päättyessä vähintään 7 800 €


Rahoituksen tarjoaa OP Yrityspankki Oyj, Teollisuuskatu 1 B, 00510 Helsinki, ja se koskee tiettyä erää Autosalvan valikoimassa olevia autoja. Varusteet saattavat poiketa esimerkkiautojen varusteista. Lisävarusteet nostavat kuukausierän hintaa. Autosalpa Sopimusta ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin.
Asiakkaalla on auton täysi ylläpitovelvoite, ja kaikki huollot ja korjaukset on teetettävä Autosalpa Oy:ssä, jotta sopimus jatkuu. Sopimuksessa sovelletaan normaalia luottopäätöskäytäntöä, ja se edellyttää kasko- ja liikennevakuutuksen ottamista. Huollot ja vakuutukset eivät sisälly yllä mainittuihin kuukausierien hintoihin. Ylimenevät kilometrit laskutetaan 20 snt / km. Mikäli sinulle tulee vuoden aikana enemmän kilometrejä, voit tiedustella vaihtoehtoisia kilometriratkaisuja myyjältä.

Autosalpa Sopimuksessa sitoudumme ostamaan asiakkaalta OP Yrityspankki Oyj:lle siirretyllä osamaksusopimuksella rahoitetun, sopimusta koskevan auton sopimukseen kirjatulla lunastushinnalla. Asiakkaan on viimeistään 1 kuukausi ennen osamaksusopimuksen viimeisen erän maksupäivää ilmoitettava myyjälle, että haluaa myyjän lunastavan auton, ja palautettava auto myyjälle viimeisen erän maksupäivään mennessä. HUOM. Sopimukseen määritelty lunastushinta on aina auton minimihinta. Auton arvo voi myös olla suurempi kuin sopimuksessa määritelty hinta, jolloin hyvitämme oikean jäännösarvon ja sopimukseen kirjatun lunastushinnan välisen erotuksen asiakkaalle. 

KÄSIRAHA SEURAAVAAN AUTOOSI

Palkitsemme sinut asiakkuutesi jatkumisesta. 

Kun vaihdat Hyundai i20:n viimeisen sopimusvuoden aikana meillä uuteen Hyundaihin, hyvitämme sinulle

1 000 €

Ajankohtaiset Hyundai-etusi