Näin Autosalpa Sopimus toimii

Autosalpa Sopimus on joustava osamaksupohjainen vaihtoehto rahoittaa oma auto. Maksat autoa koko ajan itsellesi, mutta sinulla ei ole huolta autosi jälleenmyyntiarvosta.

Valitse uusi tai käytetty auto

Voit hankkia minkä tahansa uuden auton tai vähän ajetun käytetyn auton Autosalpa Sopimuksella. Sivuillamme olevat autot ovat esimerkkejä.

Valitse käsiraha tai tee sopimus ilman käsirahaa

Autosalpa Sopimuksen saat tehtyä jopa ilman käsirahaa. Suosittelemme kuitenkin pääsääntöisesti käsirahan käyttöä, sillä se vaikuttaa sopimuksen kuukausierään ja helpottaa auton vaihtamista ennen sopimuksen päättymistä. 

Kerro ajomääräsi vuodessa ja valitse sopimuksen kesto

Arvioi ajomääräsi vuoden aikana ja valitse sopimuksen kesto 24–48 kuukauden välillä. Sopimuksen ylittävät kilometrit maksavat 0,2 € / km.

Laskemme auton kuukausierän ja takaisinostohinnan

Laskemme sinulle kuukausierän sekä takaisinostohinnan, jolla sitoudumme ostamaan auton sopimuksen päätyttyä. Näin sinulle ei jää huolta auton jälleenmyyntiarvosta.

Halutessasi voit vaihtaa autoa ennen sopimuksen päättymistä

Jos autokuume yllättää, voit vaihtaa auton kesken sopimuskauden meillä. Selvitämme auton velkapääoman määrän ja määritämme auton markkinahinnan. Näiden perusteella teemme autostasi uuden ostotarjouksen. Lähtökohtaisesti uusi ostotarjous on korkeampi kuin sopimukseen määritetty. Voit halutessasi myös lunastaa auton itsellesi missä vaiheessa sopimusta tahansa avoinna olevalla velkapääoman määrällä.

Nauti autoilusta

Sopimuksen tehtyäsi voit vain nauttia joustavammasta autoilusta. Muistathan pitää autostasi hyvää huolta. Autosalpa Sopimuksen voimassaolo edellyttää, että auton huollot on teetetty ajallaan Autosalvassa tai Autosalvan määrittämässä huoltopaikassa. Voit myös valita Autosalpa Sopimukseen lisämaksusta huoltosopimuksen.

 

Autosalpa Sopimus on meidän tapamme tarjota jatkuvuutta ja joustavuutta sinun autoiluusi.

- Tuukka Sirén, toimitusjohtaja

Etusivulle

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Lähetä meille Autosalpa Sopimusta koskeva kysymyksesi, niin vastaamme siihen mahdollisimman pian!