Näin Autosalpa Sopimus toimii

Autosalpa Sopimuksen tekeminen on helppoa. Ammattitaitoiset myyjämme etsivät juuri sinulle sopivan ratkaisun niin auton, sopimusajan, kilometrien kuin tarvittavien varusteiden ja lisäpalveluiden suhteen.

Maksat autoa itsellesi

Autosalpa Sopimus on joustava osamaksupohjainen vaihtoehto rahoittaa oma auto. Maksat autoa koko ajan itsellesi, mutta sinulla ei ole huolta autosi jälleenmyyntiarvosta. Sitoudumme ostamaan auton sopimuksen päättyessä takaisin ennalta sovitun ostotarjouksen mukaan. Ostotarjous kirjataan sopimukseen.

Jos autokuume yllättää kesken sopimuskauden

Jos autokuume yllättää jo ennen Autosalpa Sopimuksen päättymistä, selvitämme Autosalpa Sopimus -auton velkapääoman määrän, jonka perusteella teemme uuden ostotarjouksen sinulle. Lähtökohtaisesti uusi ostotarjous on korkeampi kuin sopimukseen määritetty. Voit halutessasi lunastaa auton itsellesi missä vaiheessa sopimusta tahansa avoinna olevalla velkapääoman määrällä.

Nauti autoilusta

Sopimuksen tehtyäsi voit vain nauttia joustavammasta autoilusta. Muistathan pitää autostasi hyvää huolta! Autosalpa Sopimuksen voimassaolo edellyttää, että autosi huollot on teetetty ajallaan Autosalvassa. Voit myös valita Autosalpa Sopimukseen lisämaksusta huoltosopimuksen.

 

Vaihda uuteen viimeisen vuoden aikana

Mikäli vaihdat auton meillä uuteen viimeisen sopimusvuoden aikana, maksamme sinulle jopa 2 000 € käsirahan seuraavaan autoosi.  

Käsiraha maksetaan aina Autosalpa Sopimuksessa määritetyn ostotarjouksen päälle. 

Hyvitys on 2 000 € vaihtaessasi uuteen Volvoon ja 1 000 € vaihtaessasi uuteen muun merkkiseen autoon. Hyvitys maksetaan vaihtaessasi auton 24–36 kk välisenä aikana, kun sopimus on kestoltaan 36 kk. Hyvitys maksetaan, kun vaihdat Autosalpa Sopimus -autosi uuteen joko Autosalpa Sopimuksella, osamaksulla tai käteiskaupalla, hyvitys ei koske leasing-sopimuksia. 

 

Autosalpa Sopimus on meidän tapamme tarjota jatkuvuutta ja joustavuutta sinun autoiluusi.

- Tuukka Sirén, toimitusjohtaja

Etusivulle

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Lähetä meille Autosalpa Sopimusta koskeva kysymyksesi, niin vastaamme siihen mahdollisimman pian!