Näin Autosalpa Sopimus toimii

Ammattitaitoiset myyjämme etsivät juuri sinulle sopivan ratkaisun ja voit nauttia joustavammasta autoilusta.

Ei huolta jälleenmyyntiarvosta

Autosalpa Sopimus on joustava osamaksupohjainen vaihtoehto rahoittaa oma auto. Maksat autoa koko ajan itsellesi, mutta sinulla ei ole huolta autosi jälleenmyyntiarvosta. Sitoudumme ostamaan auton sopimuksen päättyessä takaisin ennalta sovitun takaisinostohinnan mukaan.

Jopa ilman käsirahaa

Autosalpa Sopimuksen saat tehtyä jopa ilman käsirahaa! Suosittelemme kuitenkin pääsääntöisesti käsirahan käyttöä, sillä se vaikuttaa sopimuksen kuukausierään ja helpottaa auton vaihtamista ennen sopimuksen päättymistä. 

Vaihda autoa vaikka kesken sopimuskauden

Jos autokuume yllättää, voit vaihtaa auton kesken sopimuskauden meillä. Selvitämme auton velkapääoman määrän ja määritämme auton markkinahinnan. Näiden perusteella teemme autostasi uuden ostotarjouksen. Lähtökohtaisesti uusi ostotarjous on korkeampi kuin sopimukseen määritetty.

Nauti autoilusta

Sopimuksen tehtyäsi voit vain nauttia joustavammasta autoilusta. Muistathan pitää autostasi hyvää huolta. Autosalpa Sopimuksen voimassaolo edellyttää, että auton huollot on teetetty ajallaan Autosalvassa tai Autosalvan määrittämässä huoltopaikassa. Voit myös valita Autosalpa Sopimukseen lisämaksusta huoltosopimuksen.

 

 

Autosalpa Sopimus on meidän tapamme tarjota jatkuvuutta ja joustavuutta sinun autoiluusi.

- Tuukka Sirén, toimitusjohtaja

Etusivulle

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Lähetä meille Autosalpa Sopimusta koskeva kysymyksesi, niin vastaamme siihen mahdollisimman pian!