Autosalpa työnantajana

Kiva, kun kiinnostuit meistä! Me salpalaiset haluamme olla tiennäyttäjiä autoalalla, yhden askeleen muita edellä. Meitä yhdistää halu tehdä asiat parhaalla mahdollisella tavalla, reilusti ja hyvällä asenteella. Jos koet samoin – ota rohkeasti yhteyttä ja hae meille töihin.

 

Avoimet työpaikat

Haemme Volvo-tiiminvetäjää Keravalle

Oletko autoalan ammattilainen, joka haluaa ottaa laajempaa vastuuta asioista ja niiden sujumisesta? Haemme nyt Keravalle tiiminvetäjää Volvo-tiimille. Vastuullasi on asiakaspalvelu, tiimin päivittäisen toiminnan koordinointi sekä laskutukseen liittyvät tehtävät. Osallistut myös tarvittaessa oman tiimisi korjaus- ja huoltotöihin.

Lue lisää ja hae paikkaa:

Volvo-tiiminvetäjä Kerava

Haemme mekaanikkoja Keravalle ja Kotkaan

Onko sinulla autoalan koulutus ja halu työskennellä huippuporukassa, jossa töitä tehdään hyvällä asenteella ja korkealla ammattitaidolla? Haemme nyt mekaanikkoa Keravalle ja Kotkaan. Työtehtäviisi kuuluu autojen huoltaminen ja korjaaminen sekä asiakasyhteydenpito työn etenemisestä. 

Lue lisää ja hae paikkoja:

Mekaanikko Kerava Mekaanikko Kotka

Haemme vauriomekaanikkoa Hämeenlinnaan

Oletko ammattitaitoinen korikorjaaja? Vai mahdollisesti auto- tai metallialan taitaja, joka haluaisi edetä urallaan vauriomekaanikon tehtäviin? Haemme nyt Hämeenlinnaan vauriomekaanikkoa. Työtehtäviisi kuuluu oman osaamisesi mukaisesti huolehtia vauriokorjaamon töiden läpimenosta ja asiakkaiden palvelemisesta yhteistyössä muun teknisen palvelun tiimin kanssa

Lue lisää ja hae paikkaa:

Vauriomekaanikko Hämeenlinna

 

Ylpeästi salpalainen

Arvot ohjaavat jokaisen salpalaisen valintoja ja tekemisiä, kaikissa kohtaamisissa. 

  • Tehdään se mitä luvataan
  • Parhaita siinä mitä teemme
  • Reilusti ja oikealla asenteella
  • Ylpeästi salpalainen

 

 

Lue lisää arvoistamme

 

 

 

Autosalpa on perheyritys

Autosalpa on perheyritys, joka on menestynyt autoalalla reilun 60 vuoden ajan. 

Merkkiedustukseemme kuuluvat Volvo, Nissan, Renault, Dacia sekä BMW- ja Polestar-huollot.

 

Lue lisää

 

 

Henkilöstöedut

Epassi

Epassi

Tuemme henkilökuntamme liikuntaharrastuksia tarjoamalla Epassin kautta 100 euron suuruisen liikuntaedun vuodessa. Epassi käy maksuvälineenä yli 10 000 liikuntapaikassa Suomessa. 

Klubimatka

Klubimatka

Joka vuosi palkitsemme parhaat työntekijät huikealla matkalla, jonka määränpää selviää vasta lentokentällä. Matka on ainutlaatuinen elämys, jota muistellaan pitkään.

Henkilöstörahasto

Henkilöstörahasto

Autosalpa-ryhmässä on käytössä koko henkilöstöä koskeva henkilökunnan bonusjärjestelmä. Yrityksen menestyessä osa tuloksesta jaetaan palkkioina henkilöstölle rahaston kautta. Henkilökunnalla on mahdollisuus nostaa rahasto-osuutta kerran vuodessa tai vaihtoehtoisesti jättää koko osuus säästöön ja tuottamaan.

Laaja työterveyshuolto

Laaja työterveyshuolto

Meille on tärkeää, että työntekijämme pysyvät terveinä ja voivat hyvin niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Haluamme omalta osaltamme tukea vahvasti henkilöstömme työkykyä ja yleistä hyvinvointia, ja siksi tarjoamme mahdollisuuden laajaan työterveyshuoltoon.

Henkilökuntahinnat

Henkilökuntahinnat

Henkilökunta saa alennusta autokaupasta sekä huollosta ja varaosista. Tarkempia tietoja ajankohtaisesta hinnoittelusta voit kysyä oman toimipisteesi teknisen palvelun päälliköltä tai myyntijohtajalta.

Palvelusvuosivapaa

Palvelusvuosivapaa

Arvostamme pitkiä työsuhteita. Kymmenennen palvelusvuoden jälkeen alkavat työntekijämme ansaita ns. palvelusvuosivapaita, joita parhaimmillaan voi kertyä jopa 12 päivää vuodessa.

Kivaa tekemistä yhdessä

Kivaa tekemistä yhdessä

Salpalaiset viihtyvät toistensa seurassa niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Järjestämme erilaisia yhteisiä tapahtumia niin yhtiö- kuin toimipistetasollakin. Näistä hyviä esimerkkejä ovat vuosittain järjestettävät koko ryhmän yhteiset vuosijuhlat sekä toimipistekohtaiset pikkujoulut.

Auton lainaaminen

Auton lainaaminen

Henkilökunnallamme on mahdollisuus vuokrata henkilöautoja omaan käyttöönsä. Auton lainasta peritään vuokraa joko pesukulut tai 50 % klubilaisten vuokrahinnastosta. Vuokran suuruus riippuu auton laina-ajasta. Pakettiautoa saa lainata veloituksetta maksimissaan kolme kertaa vuodessa.

  

 

 

 

 

 

 

"Me salpalaiset muodostamme työyhteisön, jossa töitä tehdään reilulla asenteella. Meille kaikille on tärkeää kehittyä omassa työssämme sekä auttaa toisiamme. Tervetuloa ammattilaisten joukkoon!"

 Hanna Viljaranta, henkilöstöpäällikkö