Autosalpa työnantajana

Kiva, kun kiinnostuit meistä! Me salpalaiset haluamme olla tiennäyttäjiä autoalalla, yhden askeleen muita edellä. Meitä yhdistää halu tehdä asiat parhaalla mahdollisella tavalla, reilusti ja hyvällä asenteella. Jos koet samoin – ota rohkeasti yhteyttä ja hae meille töihin.

 

Avoimet työpaikat

 

 

Haemme mekaanikkoja Kotkaan ja Hyvinkäälle

Onko sinulla autoalan koulutus ja halu työskennellä huippuporukassa, jossa töitä tehdään hyvällä asenteella ja korkealla ammattitaidolla?

Olet mahdollisesti etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy autoalan koulutus ja kokemusta mekaanikon töistä. Sinulla on halu kehittyä työssäsi jatkuvasti kokemusvuosista riippumatta ja rohkeutta olla toimenkuvasi mukaisesti yhteydessä asiakkaisiin. Osaaminen sähkö- ja vianmääritystöistä katsotaan eduksesi. 

Lue lisää ja hae paikkoja:

Mekaanikko Kotka Mekaanikko Hyvinkää

Haemme Volvo-mekaanikkoa Hämeenlinnaan

Onko sinulla autoalan koulutus ja halu työskennellä huippuporukassa, jossa töitä tehdään hyvällä asenteella ja korkealla ammattitaidolla? Haemme nyt Hämeenlinnaan mekaanikkoa vakituiseen työsuhteeseen Volvo-tiimiin. Työtehtäviisi kuuluu autojen huoltaminen ja korjaaminen sekä asiakasyhteydenpito työn etenemisestä. 

Lue lisää ja hae paikkaa:

Volvo-mekaanikko Hämeenlinna

Haemme asiakaspalvelijaa Porvooseen

Oletko asiakasrajapinnassa viihtyvä autoalan ammattilainen? Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen Porvooseen asiakaspalvelijaa tekniseen palveluun. Työtehtäviisi kuuluvat huolto- ja korjaustöiden vastaanottaminen ja luovuttaminen sekä asiakasyhteydenpidosta huolehtiminen. Lisäksi osallistut tarpeen mukaan varaosien hallintaan ja myyntiin.

Olet mahdollisesti etsimämme henkilö, jos sinulla on vahva tekninen tuotetuntemus sekä kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Autoalan koulutus sekä työkokemus autoalalta antavat sopivan tietopohjan tehtävään. Kokemus varaosatehtävistä katsotaan eduksi. Positiivinen palveluasenne ja kyky tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa ovat tärkeimmät ominaisuutesi.

Lue lisää ja hae paikkaa:

Asiakaspalvelija Porvoo

 

 

 

Autosalpa on perheyritys

Autosalpa on perheyritys, joka on menestynyt autoalalla reilun 60 vuoden ajan. 

Merkkiedustukseemme kuuluvat Volvo, Nissan, Renault, Dacia sekä BMW-, Hyundai- ja Polestar-huollot.

 

Lue lisää

 

 

Henkilöstöedut

Epassi

Epassi

Tuemme henkilökuntamme liikuntaharrastuksia tarjoamalla Epassin kautta 100 euron suuruisen liikuntaedun vuodessa. Epassi käy maksuvälineenä yli 10 000 liikuntapaikassa Suomessa. 

Klubimatka

Klubimatka

Joka vuosi palkitsemme parhaat työntekijät huikealla matkalla, jonka määränpää selviää vasta lentokentällä. Matka on ainutlaatuinen elämys, jota muistellaan pitkään.

Henkilöstörahasto

Henkilöstörahasto

Autosalpa-ryhmässä on käytössä koko henkilöstöä koskeva henkilökunnan bonusjärjestelmä. Yrityksen menestyessä osa tuloksesta jaetaan palkkioina henkilöstölle rahaston kautta. Henkilökunnalla on mahdollisuus nostaa rahasto-osuutta kerran vuodessa tai vaihtoehtoisesti jättää koko osuus säästöön ja tuottamaan.

Laaja työterveyshuolto

Laaja työterveyshuolto

Meille on tärkeää, että työntekijämme pysyvät terveinä ja voivat hyvin niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Haluamme omalta osaltamme tukea vahvasti henkilöstömme työkykyä ja yleistä hyvinvointia, ja siksi tarjoamme mahdollisuuden laajaan työterveyshuoltoon.

Henkilökuntahinnat

Henkilökuntahinnat

Henkilökunta saa alennusta autokaupasta sekä huollosta ja varaosista. Tarkempia tietoja ajankohtaisesta hinnoittelusta voit kysyä oman toimipisteesi teknisen palvelun päälliköltä tai myyntijohtajalta.

Palvelusvuosivapaa

Palvelusvuosivapaa

Arvostamme pitkiä työsuhteita. Kymmenennen palvelusvuoden jälkeen alkavat työntekijämme ansaita ns. palvelusvuosivapaita, joita parhaimmillaan voi kertyä jopa 12 päivää vuodessa.

Kivaa tekemistä yhdessä

Kivaa tekemistä yhdessä

Salpalaiset viihtyvät toistensa seurassa niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Järjestämme erilaisia yhteisiä tapahtumia niin yhtiö- kuin toimipistetasollakin. Näistä hyviä esimerkkejä ovat vuosittain järjestettävät koko ryhmän yhteiset vuosijuhlat sekä toimipistekohtaiset pikkujoulut.

Auton lainaaminen

Auton lainaaminen

Henkilökunnallamme on mahdollisuus vuokrata henkilöautoja omaan käyttöönsä. Auton lainasta peritään vuokraa joko pesukulut tai 50 % klubilaisten vuokrahinnastosta. Vuokran suuruus riippuu auton laina-ajasta. Pakettiautoa saa lainata veloituksetta maksimissaan kolme kertaa vuodessa.

  

 

 

 

 

 

 

"Me salpalaiset muodostamme työyhteisön, jossa töitä tehdään reilulla asenteella. Meille kaikille on tärkeää kehittyä omassa työssämme sekä auttaa toisiamme. Tervetuloa ammattilaisten joukkoon!"

 Hanna Viljaranta, henkilöstöpäällikkö

 

Ylpeästi salpalainen

Arvot ohjaavat jokaisen salpalaisen valintoja ja tekemisiä, kaikissa kohtaamisissa. 

  • Tehdään se mitä luvataan
  • Parhaita siinä mitä teemme
  • Reilusti ja oikealla asenteella
  • Ylpeästi salpalainen

 

 

Lue lisää arvoistamme