Tietoa meistä

Suomen parasta autokauppaa

Autosalpa on perheyritys, joka on menestynyt autoalalla reilun 60 vuoden ajan. Menestyksen taustalla toimintaamme ovat aina ohjanneet arvot, jotka näkyvät jokaisen salpalaisen arjessa, kaikissa kohtaamisissa. 

Parhaita siinä mitä teemme.

Haluamme olla parhaita siinä mitä teemme. Siksi meillä arvostetaan tekemistä ja aloitteellisuutta. Uskallamme myös vaatia itseltämme ja toisiltamme vähän enemmän.

Tehdään se mitä luvataan. Aina.

Meillä asiat tehdään loppuun asti, hyvin. Jokainen annettu lupaus on tärkeä, riippumatta siitä kenelle se on annettu.

Reilusti ja oikealla asenteella.

Meillä jokainen on omalla käytöksellään vastuussa siitä, että Autosalvan kulttuuri säilyy. Käytännössä tämä tarkoittaa vahvaa moraalia sekä toisten kunnioittamista ja huomioimista.   

Ylpeästi salpalainen.

Ammattilaisina tiedämme, että se mitä osaamme tänään, ei riitä enää huomenna. Siksi ylläpidämme ja kehitämme osaamistamme aktiivisesti. Kun me kaikki osaamme työmme hyvin, voimme olla tekemisestämme ja Autosalvasta ylpeitä.

Kouvolasta kotoisin

Autosalvan tarina alkaa Kouvolasta, vuonna 1957. Vuosien varrella yritys on kasvanut ja laajentunut Kouvolasta seitsemälle eri paikkakunnalle: Kotkaan (1959), Porvooseen (1967), Lahteen (1981), Keravalle (2005), Hämeenlinnaan (2017) ja Hyvinkäälle (2017). Lisäksi Hämeenlinnan Visamäessä toimii vaihtoautokauppaan keskittynyt Vaihto-Autosalpa.

 Tutustu Autosalvan 60-vuotistarinaan (julkaistu 2017) 

Salpalaisia on jo lähes 200

Salpalaisia työskentelee monipuolisissa myynnin, huollon ja hallinnon tehtävissä. Henkilökunnan osaamisesta ja viihtyvyydestä huolehditaan aktiivisesti. Tiedämme, että erinomaisen asiakaskokemuksen pystyvät luomaan vain motivoituneet ja tyytyväiset työntekijät, jotka arvostavat omaa ja toistensa osaamista.

 

Tärkeimpiä tunnuslukuja

  2023 2022
Liikevaihto (meur) 161 150
Nettotulos (meur) 3,76 4,23
Omavaraisuusaste 91 % 90 %
Henkilökunnan  määrä (31.12.)  193 192