Renault Kadjar TCe 160 EDC7-aut Intens

kuukausikustannus 392 €

Kokonaishinta 31 922 €

Koskee erää autoja. Kampanja voimassa niin kauan kuin autoja riittää.

Sopimuksen sisältö

  • Sopimusaika 48 kk
  • 12 500 km / vuosi
  • Käsiraha 4 000 €
  • Kuukausikustannus 392,41 €
  • Metalliväri 
  • Talvirenkaat
  • Autosalpa Klubin edut, kuten veloitukseton huollon sijaisauto

Takaisinostohinta sopimuksen päättyessä vähintään 14 500 €

Laskelma ja lisätiedot

Tällä sivulla esitetty kuukausierä laskelmineen on esimerkki. Räätälöimme jokaisen Autosalpa Sopimuksen sinun tarpeisiisi sopivaksi. Kuvan auto erikoisvarustein.

Kertaluoton rahoitusesimerkki:

Kokonaishinta 31 922,16 €
Käsiraha 4 000 €
Rahoitettava osuus 28 162,16€
Sopimusaika 48 kk
Kuukausierä 392,41 €
Korko 4,90 %
Avaus 240 €
Kk-kulut 12 € 
KSL-vuosikorko 6,04 %
Luotto- ja luottokustannukset yht. 33 195,26 €
Takaisinostohinta sopimuksen päättyessä vähintään 14 300 €
 
 
Rahoituksen tarjoaa OP Yrityspankki Oyj, Teollisuuskatu 1 B, 00510 Helsinki, ja se koskee tiettyä erää Autosalvan valikoimassa olevia autoja. Varusteet saattavat poiketa esimerkkiautojen varusteista. Lisävarusteet nostavat kuukausierän hintaa. Autosalpa Sopimusta ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin.
Asiakkaalla on auton täysi ylläpitovelvoite, ja kaikki huollot ja korjaukset on teetettävä Autosalpa Oy:ssä tai Autosalvan määrittämässä huoltopaikassa, jotta sopimus jatkuu. Sopimuksessa sovelletaan normaalia luottopäätöskäytäntöä, ja se edellyttää kasko- ja liikennevakuutuksen ottamista. Huollot ja vakuutukset eivät sisälly yllä mainittuihin kuukausierien hintoihin. Ylimenevät kilometrit laskutetaan 20 snt / km. Mikäli sinulle tulee vuoden aikana enemmän kilometrejä, voit tiedustella vaihtoehtoisia kilometriratkaisuja myyjältä.

Autosalpa Sopimuksessa sitoudumme ostamaan asiakkaalta OP Yrityspankki Oyj:lle siirretyllä osamaksusopimuksella rahoitetun, sopimusta koskevan auton sopimukseen kirjatulla lunastushinnalla. Asiakkaan on viimeistään 1 kuukausi ennen osamaksusopimuksen viimeisen erän maksupäivää ilmoitettava myyjälle, että haluaa myyjän lunastavan auton, ja palautettava auto myyjälle viimeisen erän maksupäivään mennessä. HUOM. Sopimukseen määritelty lunastushinta on aina auton minimihinta. Auton arvo voi myös olla suurempi kuin sopimuksessa määritelty hinta, jolloin hyvitämme oikean jäännösarvon ja sopimukseen kirjatun lunastushinnan välisen erotuksen asiakkaalle. 

Autosalpa sopimus

  • Kiinteä kuukausierä
  • Jopa ilman käsirahaa
  • Taattu takaisinostohinta 

Autosalpa Sopimus on rahoitusvaihtoehto, jossa maksat autoa itsellesi ilman huolta auton jälleenmyyntiarvosta.

Lue lisää