Autosalpa Sopimuksen sisältö

Autosalpa Sopimus on osamaksupohjainen rahoitustapa, jossa maksat autoa koko ajan itsellesi. Mahdollistamme sinulle joustavan ja huolettoman tavan autoilla varmistamalla, että sinun ei tarvitse kantaa huolta auton tulevasta jälleenmyyntiarvosta. Määrittelemme ennen sopimuksen alkua autolle minimihinnan, jolla sitoudumme ostamaan auton sinulta takaisin sopimuksen päättyessä. Arvioimme auton jäännösarvon aina sopimuksen päättyessä uudelleen. Mikäli autosi arvo on suurempi kuin sopimukseen kirjattu hinta, hyvitämme sinulle erotuksen käteisenä. 


Näistä Autosalpa Sopimus muodostuu: 

1. Auto

Autosalpa Sopimuksen voi tehdä mihin tahansa uuteen autoon.

2. Sopimus

Autosalpa Sopimus on auton omistamiseen perustuva osamaksusopimus, jossa asiakas maksaa autoa itselleen. Sopimuksessa määritellään etukäteen auton tuleva jäännösarvo sopimuksen päättyessä. Kyseessä on minimihinta, jonka maksamme autosta vähintään. Auton kunnosta ja ajokilometreistä riippuen summa voi olla myös suurempi, kuin sopimukseen kirjattu jäännösarvo. 

3. Sopimusaika

Sopimus voidaan tehdä haluamallesi ajalle, esim. 36 tai 48 kk. 

4. Käsiraha

Neuvoteltavissa myyjän kanssa. Voit tehdä sopimuksen jopa kokonaan ilman käsirahaa. 

5. Kuukausimaksu

Kuukausimaksu määräytyy sopimusajan, sopimuskilometrien, käsirahan ja valittujen lisävarusteiden ja -palveluiden perusteella. 

6. Jäännösarvo

Jäännösarvo on summa, jonka vähintään hyvitämme sopimuksen päättyessä autostasi.  


 Katso sopimusehdot tästä 

 

NÄIN PÄÄSET ALKUUN

ETUSIVULLE