Jo vuodesta 1957

Autosalpa on perustettu 65 vuotta sitten Kouvolaan, joka on ollut aina kotipaikkamme. Olemme toimineet Volvo-jälleenmyyjänä aivan alusta lähtien, mikä tekee meistä yhden vanhimmista Volvo-jälleenmyyjistä koko maailmassa! Volvon lisäksi merkkiedustukseemme kuuluvat Nissan, Hyundai, Renault ja Dacia sekä BMW- ja Polestar-huollot.

Vuosien varrella yrityksemme on kasvanut ja laajentunut Kouvolasta (1957) seitsemälle eri paikkakunnalle: Kotkaan (1959), Porvooseen (1967), Lahteen (1981) ja Keravalle (2005). Hämeenlinna ja Hyvinkää liittyivät joukkoon yrityskaupan myötä vuonna 2017. Palveluksessamme on yli 200 autoalan ammattilaista. Myymme vuodessa noin 2 500 uutta ja yli 5 000 käytettyä autoa. Korjaamokäyntejäkin kertyy yli 60 000 joka vuosi.


Autosalpa on perheyritys


Perheemme osti yrityksen vuonna 2002. Isämme Jorma Sirén on jäänyt jo eläkkeelle, ja nyt me sisarukset johdamme Autosalpa-ryhmää, johon kuuluu Autosalvan lisäksi kaksi muutakin yritystä. Tuukka on Autosalvan toimitusjohtaja, Jukka koko yhtiöryhmän rahoitusjohtaja ja Marjukka hallituksen puheenjohtaja.


Parhaita siinä mitä teemme


Autosalvalla on arvot, jotka kuvaavat sitä, millaista toimintaa arvostamme ja millainen yritys haluamme olla. Parhaita siinä mitä teemme tiivistää hyvin toimintaperiaatteemme: haluamme olla Suomen paras autoliike. Ja palveluntuottajana Suomen paras, oli ala mikä tahansa. Siksi meillä on töissä autoalan parhaat ihmiset, jotka ovat hyvin motivoituneita ja varustettu reilulla ja oikealla asenteella. 

Meillä pidetään pyhänä asiana, että annetut lupaukset pidetään. Se pätee niin työtovereihin kuin asiakkaisiin. Ja meillä ollaan myös ylpeitä siitä, että olemme töissä juuri Autosalvassa!

Autosalpa Klubi palkitsee kanta-asiakkaat


Autosalvalla on oma kanta-asiakasjärjestelmä Autosalpa Klubi, joka erottaa meidät muista autoalan yrityksistä. Klubilaisia on tällä hetkellä noin 20 000, ja he ovat meidän tärkein asiakasryhmämme. Klubilaisten sitouttamiseen panostetaan jatkuvasti, ja heille on kehitetty muun muassa oma mobiilisovellus, Autosalpa App, jonka kautta voi hoitaa helposti autoiluun liittyviä asioita.   

Entistäkin parempia tulevaisuudessa

Tulevaisuudessa haluamme olla entistäkin parempia. Uusia projekteja ja hankkeita on meneillään jatkuvasti, ja ne liittyvät monipuolisesti koko liiketoimintaamme asiakaskokemuksen kehittämisestä yrityskulttuurin vahvistamiseen. Tärkeintä on kuitenkin pitää huolta siitä, että keskitymme tekemään parhaamme joka päivä. Näin varmistamme, että pärjäämme myös vaikeampina aikoina.

 

Kuvassa vasemmalla Jukka Sirén, oikealla Tuukka Sirén ja takana Marjukka Sirén.