Valtuutettu Nissan-huolto

Kouvola, Kotka, Lahti, Kerava, Hämeenlinna ja Hyvinkää

Valtuutettu Nissan-huolto takaa autollesi parhaan toimintakyvyn ja turvallisuuden. Meillä voit asioida suoraan mekaanikon kanssa välttäen jonottamisen.

Valtuutetussa Nissan-huollossa

  • autosi huolletaan aina huolto-ohjelman mukaisesti
  • tarvittavat huoltotoimenpiteet suoritetaan oikein määrävälein
  • valmistajan takuukampanjat tehdään huoltojen yhteydessä
  • määräaikais- ja vuosihuollot merkitään sähköiseen huoltokirjaan
  • Nissan Assistance -tiepalvelu sisältyy määräaikaishuollon hintaan.

 

 

Siirry varausjärjestelmään
tai ota yhteyttä

km

km

km

km

Huoltoon liittyvät palvelut

5 ★ jatkoturva

Voit täydentää uuden tai käytetyn Nissanin tehdastakuuta 5 ★ jatkoturvalla, joka kattaa kaikki keskeisten mekaanisten ja sähköisten osien korjaukset jopa viidenteen vuoteen asti. Jatkoturvaan kuuluu myös Pan Europe -tiepalvelu. Kysy lisää myyjältä!

Nissan Assistance -tiepalvelu

Nissan Assistance -tiepalvelu on voimassa vuoden kerrallaan, kun auto huolletaan Nissan-huollossa. Tämä etu on voimassa myös autosi valmistajan takuun tai Nissan 5★ jatkoturvan umpeuduttua.

Nissan-asiakaslupaus

Sinulle, Nissan-yksityisasiakas, lupauksemme on voimassa aina. Liittymällä You+Nissan-etuohjelmaan pääset nauttimaan aktiivisesta huolenpidosta. Olemme sinua kohtaan aitoja, avoimia ja rehellisiä ja pidämme sinusta huolta. Tämä on meidän lupauksemme.

Nissan+ tarkastus veloituksetta

Saat autollesi Nissan+ Tarkastuksen ilman erillistä veloitusta, kun tuot autosi määräaikaishuoltoon, Nissan Hyötyhuoltoon tai korjaukseen. Lisäksi saat kustannusarvion ennen työn aloittamista, jotta tiedät mitä autollesi tehdään ja kuinka paljon se tulee maksamaan.