Autosalpa Tukikaista auttaa ongelmatilanteissa

Autosalpa Tukikaista auttaa ongelmatilanteissa

Uusi palvelu Autosalpa Klubin jäsenille! Autosalpa Tukikaista tarjoaa klubilaisille neuvontaa puhelimitse kaikissa autoiluun liittyvissä ongelmatilanteissa.

Autosalpa Tukikaista on ainoastaan Autosalpa Klubin jäsenille tarkoitettu uusi palvelunumero, jossa autamme ja opastamme kaikissa autoiluun liittyvissä ongelmatilanteissa, kuten vauriotapauksissa ja teknisen ongelman yllättäessä. Autosalpa Tukikaista on klubilaisille nopeampi ja vaivattomampi tapa saada meihin yhteys näissä tilanteissa. Tutut teknisen palvelun numerot palvelevat jatkossakin kaikissa vähemmän kiireellisissä asioissa, kuten huoltoaikojen varaamisessa ja varaosatiedusteluissa, katso yhteystiedot tästä.

Kirjaudu sisään Autosalpa Klubin tunnuksilla nähdäkseni Autosalpa Tukikaistan puhelinnumeron ja lisätiedot.

Kirjaudu ja lue lisää >>


Autosalpa Klubi

Autosalpa Klubi palkitsee autoilun hankintojen keskittämisestä Autosalpaan. Klubilaisena saat monia rahanarvoisia tuote- ja palveluetuja sekä sisäpiirin tietoa ensimmäisten joukossa.

Klubilaiseksi pääset, kun ostat Autosalvasta tai Vaihto-Autosalvasta auton. Jäsenyys säilyy, kun teetät autosi vuosi- ja määräaikaishuollot Autosalpa-ryhmässä.

Lue lisää Autosalpa Klubista >>

 

Autosalpa Klubi - etuja, elämyksiä ja autoilun iloa

Autosalpa Klubi

Sijaisauto veloituksetta vuosi- ja määrääikaishuollon ajaksi

Autosalpa Klubi

Vapaalippuarvontoja erilaisiin urheilu- ja kulttuuritapahtumiin

Autosalpa Klubi

Pakettiauto lyhytaikaiseen lainaan veloituksetta

Autosalpa Klubi

Rengashotelli edullisesti renkaiden kausisäilytykseen