Uskallanko hankkia uuden auton?

Muutos on ainut, mikä on varmaa. Sen on todennut myös kouvolalainen Pekka Thiem, joka on vaihtanut autoaan useaan otteeseen eri elämäntilanteissa. 

Välillä Thiem oli ilman autoa useita vuosia. Sitten tulivat työt ja isomman auton tarve. Eikä aikaakaan, kun maailmantilanne muuttui ja työt siinä mukana.

”Oli jälleen tarve vaihtaa autoa, tällä kertaa pienempään. Perinteinen auton omistaminen ei ollut minulle vaihtoehto. Halusin hankkia auton huolettomasti, ilman että sidon siihen valtavaa määrää rahaa. Kiersin kauppoja ja vertailin rahoitusvaihtoehtoja”, kertoo Thiem.

Ei huolta jälleenmyyntiarvosta

Aikansa kauppoja kierreltyään ja eri rahoitusmuotoihin tutustuttuaan löytyi Autosalpa Sopimus. Autosalpa Sopimus on osamaksupohjainen rahoitusvaihtoehto. Sopimuskauden päätyttyä Autosalpa ostaa auton takaisin ennalta sovitulla hinnalla. Asiakkaalla ei ole siten riskiä auton jälleenmyyntiarvosta.  

”Markkinoilla on useampia eri vaihtoehtoja rahoittaa auto. Esimerkiksi yksityisleasingin hinnoittelu vaikutti hankalalta. Leasingauton kuukausierä on usein kallis, eikä hintaan ole laskettu kaikkea tarpeellista mukaan. Valitsin Autosalpa Sopimuksen, koska se ei sido minua samalla tavalla – voin halutessani vaihtaa autoa kesken sopimuksen tai lunastaa auton itselleni”, toteaa Thiem.

Räätälöidään asiakkaalle

Vastaavia rahoitustapoja tarjoavat useat autokaupat, mutta Autosalpa on räätälöinyt palvelun asiakkaan näköiseksi.

”Kaikki mietitään kuntoon ensin myyjän kanssa. Ei tarvitse pelätä sitä, että jotain jäisi puuttumaan tai sopimuksessa olisi piilokuluja. Ja kun auton tarve muuttuu, kuten minullakin, taipuu sopimus taas uuteen muotoon, vaikka kesken sopimuskauden”, jatkaa Thiem.

”Jos nyt jotain huonoa tästä pitää sanoa, niin olisin mielelläni ottanut huoltosopimuksen autoon. Kuulin tosin, että sellainen on jo tulossa.”

 

Näin Autosalpa Sopimus toimii

  1. Valitse uusi tai käytetty auto
  2. Kerro meille: käsiraha (saatavilla myös ilman käsirahaa), ajomääräsi vuodessa ja sopimuksen kesto
  3. Myyjää laskee sinulle: auton kuukausierän ja takaisinostohinnan
Autosalpa Sopimuksen rahoituksen tarjoaa OP Yrityspankki Oyj.

 

Yhteistyössä OP:n kanssa

"Olemme tehneet laajaa yhteistyötä Autosalpa Oy:n kanssa jo pitkään. Autosalpa Oy nykyaikainen ja paikallista palvelua tarjoava autotaloketju, jonka kanssa olemme olleet mukana kehittämässä Autosalpa Sopimusta. Autosalpa Sopimus tarjoaa huolettomia kilometrejä markkinoiden edistyksellisimmällä rahoitusratkaisulla. Lue lisää yhteistyöstämme Autosalvan kanssa!”

 

 Pekka Thiemin seuraava auto vaihtuu myös joustavasti Autosalpa Sopimuksella.