Volvo XC40 on Tekniikan Maailman testivoittaja

Tekniikan Maailman numerossa 1/2019 jaettiin vuoden ensimmäinen testivoitto, jonka nappasi Volvon kompakti katumaasturi XC40. XC40 ansaitsi voiton pienet katumaasturit -vertailussa tasaisen vahvalla suorituksella.

Etenkin automaattinen hätäjarrutus ja alhainen melutaso ansaitsivat erityiskiitoksen. Volvo oli vertailujoukon paras maantieauto kiitettävin arvosanoin. Myös kaupunkiajossa se sijoittui parhaimpien joukkoon selkeästi keskivertoa parempien ajo-ominaisuuksiensa ansiosta. Esimerkiksi automaattinen hätäjarrutus oli markkinoiden parasta laatua: XC40 pysähtyi ennen estettä jopa nopeudesta 75 km / h, kun kilpailijoiden parhaimmatkin tulokset jäivät alle 40 km:n tuntivauhdin.

Myös auton tilat ansaitsivat kehuja. Mukavat etuistuimet, monipuoliset säätömahdollisuudet sekä muunneltava takatila tekevät autosta sopivan moneen erilaiseen tarpeeseen. Lisäksi takapenkin matkustusmukavuuteen on panostettu: takaistuimilla on runsaasti tilaa ja istuimet ovat miellyttävät. Hyvin toimiva kosketusnäyttö on myös yksi osoitus Volvon innovatiivisuudesta.

Volvo XC40 D3 AWD Business sai testiyhteenvedossa 8,7 pistettä. Toiseksi sijoittui BMW X1 8,5 pisteellä ja kolmanneksi Jeep Compass 8,2 pisteellä.


Lähde: Tekniikan Maailma


Lue lisää Volvo XC40 -mallista

Siirry autohakuun

Rakenna oma Volvosi