Uusi Renault Arkana

Uusi Renault Arkana on saapunut Autosalpaan! Ulkomuodoltaan massasta erottuvasta autosta löytää piirteitä niin katumaasturista kun coupéstakin, ja maahantuoja luonnehtiikin autoa coupé-SUV:ksi. Renault Arkanan voi valita mikrohybridinä tai E-TECH-täyshybridinä, ja se on aina etuvetoinen.

Uusi itselataava hybridimoottori

Hybriditeknologiaa hyödyntävä E-TECH-voimalinja yhdistää ajoakun, kaksi sähkömoottoria, perinteisen polttomoottorin ja älykkään automaattisen monitoimivaihteiston. E-TECH -järjestelmä käyttää jatkuvasti tehokkaasti regeneroivaa jarrutusta akun lataamiseen. Koska liikkeellelähtö tapahtuu aina sähkömoottorin avulla, kiihtyvyys on nopeaa.

Riittävästi tilaa myös takapenkillä

2,72 metrin akseliväli tarkoittaa yhtä aikaa hyvää ajettavuutta ja suuntavakautta, sekä riittäviä tiloja myös takapenkin matkustajille ja tavaroille. Kori on 4,57 metriä pitkä ja vaikka katto laskee perää kohti, takamatkustajillakin on runsaasti pääntilaa. Tavaratila on E-TECH-hybridissä 480 litran kokoinen ja mikrohybridissä hieman suurempi.

Nykyaikaisen tyylikkäät sisätilat

Sisustukseltaan Arkana on nykyaikaisen tyylikäs. R.S. Line -version punaiset koristetikkaukset ja kojelaudan tehosteraita tuovat sisustaan urheilullisen mausteen. Keskikonsolista löytyy automaattinen sähköinen pysäköintijarru, autossa on useita käteviä säilytyslokeroita ja penkit ovat mukavat ja ergonomiset.


Uusi Renault Arkana - hinnat alk:

  • E-TECH 145 Hybrid Intens 30 990 €
  • E-TECH Hybrid 145 R.S. Line 32 990 €
  • TCe 140 Intens EDC-aut Zen 28 990 €
  • TCe 140 Intens EDC-aut Intens 29 990 €

Renault-myyntimme palvelee kaikissa Autosalvan toimipisteissä: Kouvolassa, Kotkassa, Porvoossa, Keravalla, Lahdessa, Hämeenlinnassa ja Hyvinkäällä, tervetuloa!

Jätä yhteydenottopyyntö