Rengasmarket avaa ovensa Autosalvan tiloissa 1.4.2017

Autosalpa on aloittanut yhteistyön renkaiden erikoismyymälä Rengasmarketin kanssa. Jatkossa Autosalvan asiakkaat saavat entistä parempaa ja asiantuntevampaa palvelua rengasasioissa. Rengasmarket aloittaa toimintansa Autosalvan kanssa samoissa liiketiloissa shop-in-shop -periaatteella 1. huhtikuuta alkaen.

”Monipuolinen, nopea palvelu ja tinkimätön ammattitaito ovat valttejamme. Rengasmarketin myötä asiakkaamme saavat nyt entistä parempaa palvelua rengasasioissa kilpailukykyiseen hintaan. Henkilökuntamme opastaa ja neuvoo asiakkaita renkaiden valinnassa mielellään”, kertoo Autosalpa Oy:n teknisen palvelun johtaja Harry Tidenberg. 

Suomalaisiin olosuhteisiin sopivia renkaita

Myös valinnanvaraa on jatkossa enemmän. Rengasmarketin valikoima pitää sisällään nimenomaan suomalaisiin olosuhteisiin sopivia renkaita. Yhteistyökumppanina toimii yksi maailman suurimmista rengasvalmistajista ja pohjoismaisten talvirenkaiden erikoisasiantuntija, Continental.

”Rengasmarket-ketjuun kuuluu jo 80 liikettä, ja olemme iloisia alkavasta yhteistyöstä Autosalpa Oy:n kanssa. Autosalvan toimipisteissä avattavien Rengasmarket-myymälöiden myötä ketjumme laajenee uusille paikkakunnille, kuten Kotkaan, Porvooseen ja Keravalle”, toteaa Rengasmarket-ketjuun kuuluvan Rengasmaailma Oy:n toimitusjohtaja Sami Horto. 

___________________________________________________________________________________

Autosalpa Oy on yksi Suomen suurimmista perheomisteisista autoliikkeistä. Liikevaihto vuonna 2016 oli 135 miljoonaa euroa ja yritys työllistää yli 200 autoalan ammattilaista. Toimipisteet sijaitsevat Kouvolassa, Kotkassa, Porvoossa, Keravalla, Lahdessa ja Tampereella. Edustukseen kuuluvat seuraavat merkit: Volvo, Hyundai, Renault, Dacia, Nissan ja Opel sekä BMW-huolto.

Rengasmarket on 80 kauppiaan muodostama autonrenkaita myyvä vähittäismyyntiketju, joka tarjoaa parhaat tuotteet alan korkeatasoisimmalla ammattitaidolla ja ystävällisellä palvelulla.