Autosalpa Oy aloittaa Opelin jälleenmyynnin ja huollon Tampereella

Autosalpa Oy ja General Motors Finland Oy ovat sopineet Opel-jälleenmyynnin aloittamisesta Autosalpa Oy:n toimipisteessä Tampereella.

”Opel sopii laadukkaana ja luotettavana saksalaismerkkinä valikoimaamme erittäin hyvin. Tällä hetkellä Tampereen merkkivalikoimaan kuuluvat Renault, Dacia ja Hyundai. Opelin myötä pystymme palvelemaan entistä laajempaa asiakaskuntaa”, kommentoi Autosalpa Oy:n toimitusjohtaja Marjukka Sirén.

Myynnin ja huollon aloittamisen yhteydessä Opel-asiakkaille avautuvat kaikki Autosalpa Oy:n palvelut ja Autosalpa Klubin jäsenyys.

”Liitämme kaikki auton ostaneet asiakkaat Autosalpa Klubiin, kanta-asiakasjärjestelmäämme. Autosalpa Klubi tarjoaa monia tuntuvia etuja, kuten veloituksettoman huollon sijaisauton ja edullisemman rengashotel-lin”, kertoo autotalon päällikkö Mika Valkila.

Autosalvan tavoitteena on tehdä asiakkaidensa autoilusta helppoa ja huoletonta. ”Haluamme oppia tuntemaan Opel-asiakkaamme, jolloin voimme palvella heitä mahdollisimman hyvin”, lisää Valkila.

Autosalpa Oy on vuonna 1957 perustettu kouvolalainen perheyritys, joka toimii kuudella paikkakunnalla: Kouvolassa, Kotkassa, Porvoossa, Keravalla, Lahdessa ja Tampereella. Yhtiön merkkiedustukseen kuuluu yhteensä kahdeksan eri automerkkiä. Autosalpa Oy:n liikevaihto vuonna 2013 oli 126 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllistää lähes 200 autoalan ammattilaista.


General Motors Finland Oy on Opelin maahantuoja, jolla on 37 jälleenmyyntipistettä, jotka kattavat hyvin koko Suomen. Opelin uudistuvan ja kasvavan malliston avulla merkin markkinaosuus on kasvanut nopeasti parin viimeisen vuoden ajan niin henkilö- kuin pakettiautoissa. Opel tuo vuoden vaihteessa myyntiin viidennen sukupolven Corsan, joka vahvistaa saksalaismerkin asemaa pikkuautoluokassa entisestään.
 
Lisätietoja
Marjukka Sirén, toimitusjohtaja, Autosalpa Oy,
puh. 040 514 2348, sähköposti marjukka.siren(at)autosalpa.fi

Mika Valkila, autotalon päällikkö, Autosalpa Oy
puh. 040 062 3505, mika.valkila(at)autosalpa.fi