Keravan Autosalpa tuottaa aurinkosähköä

Autosalpa Oy:n Keravan toimipiste on ottanut käyttöön aurinkosähköjärjestelmän, jolla katetaan noin viidennes koko kiinteistön sähkönkulutuksesta. Tavoitteena on kuormittaa mahdollisimman vähän ympäristöä.

”Tuotamme aurinkosähköä oman kiinteistön tarpeisiin. Otimme käyttöön vastaavan järjestelmän Kouvolassa viime keväänä, joten meillä on jo paljon positiivisia kokemuksia aurinkosähköstä. Katse on käännetty kohti tulevaa, ja paneeleita asennetaan jatkossa myös muiden liiketilojemme katoille. Toivottavasti kannustamme myös muita yrityksiä investoimaan uusiutuvaan energiaan”, kertoo Autosalpa Oy:n toimitusjohtaja Marjukka Sirén.

Suomen kuudenneksi suurin

Keravan aurinkopaneelijärjestelmään kuuluu yli 400 paneelia, joiden huipputeho on 103,5 kWp:tä. Autosalpa on Suomen kuudenneksi suurin aurinkosähkön tuottaja, kun lasketaan yhteen Autosalpa Keravan ja Kouvolan järjestelmien tuottama sähkö.

Mitoitettu tarkasti kulutuksen mukaan

”Keravan aurinkopaneelijärjestelmä on mitoitettu tarkasti sähkönkulutuksen mukaan. Paneelina on käytetty suomalaista Naps Solar Systemsin Saanaa. Kun paneelit ovat laadukkaat, laitteisto toimii moitteettomasti 30 vuoden elinkaaren ajan. Hanke osoittaa mielestäni ennakkoluulotonta ja vastuullista asennetta Autosalvalta”, toteaa järjestelmän toimittanut Playgreen Finland Oy:n toimitusjohtaja Jouni Penttinen.

Lisätietoja:
Marjukka Sirén
toimitusjohtaja
Autosalpa Oy
puh. 040 514 2348