Kattavat palvelut käytetyn auton ostajalle

Autosalvalta löytyy jatkuvasti keskimäärin 500–700 käytetyn auton valikoima, johon kuuluu kattavasti eri merkkisiä ja hintaisia autoja. Asiakkaan saatavilla on aina koko valikoiman laajuus riippumatta siitä, missä Autosalvan toimipisteessä asioi.

Autosalvan vaihtoautotoiminnan johtaja Ville Risu kertoo, miksi käytetynkin auton voi hankkia turvallisin mielin. ”Kaikki eivät halua tai voi hankkia autoa uutena, mutta käytetty auto voi olla aivan yhtä hyvä vaihtoehto. Meiltä Autosalvasta saa samat hyvät palvelut ja Autosalpa Klubin edut, oli sitten hankkimassa autoaan uutena tai käytettynä.”

Lisäturvaa Autosalpa Takuulla

Lisäturvaa käytetyn auton ostajalle tuo Autosalpa Takuu, joka myönnetään ennalta valikoituihin vaihtoautoihin. ”Nämä ovat hyviä autoja, jotka on huolellisesti tarkastettu ja joiden historia on tiedossa”, Risu kuvailee. Takuu kattaa äkilliset tekniset viat tai rikkoontumiset, jotka estävät auton normaalin käytön.

Tuontiautot täydentävät valikoimaa

Kotimaisten vaihtoautojen lisäksi valikoimasta löytyy myös laadukkaita tuontiautoja. ”Tuomme autoja myyntiin myös Ruotsista, jotta valikoima pysyy asiakkaillemme hyvänä ja monipuolisena”, Ville Risu kertoo. Myös tuontiautot ovat yksitellen valikoituja, hyviä autoja. ”Valikoimaa ei ole ollut kotimaassa riittävästi, jonka takia täydennämme sitä tuontiautoilla”, Risu lisää.

Huoltopalvelut kaikille merkeille

Autosalvan huoltopalveluissa on monipuolinen osaaminen auton merkistä riippumatta. ”Edustamiemme automerkkien lisäksi palvelukonseptiin kuuluu Salpahuolto, joka on monimerkkikorjaamo”, Risu muistuttaa. Salpahuollossa voidaan tehdä kaikki huollot ja korjaukset lukuun ottamatta tehdastakuun alaisia töitä, jotka voidaan tehdä ainoastaan merkkikorjaamolla. Autosalvan merkkiedustukseen kuuluvat Volvo, Nissan, Renault, Hyundai, Dacia, BMW-huolto ja Polestar-huolto.

Autosalpa Klubin palvelut myös käytetyn auton ostajalle

Autosalpa Klubiin liitetään kaikki Autosalvasta auton ostaneet asiakkaat riippumatta siitä, onko auto uusi vai käytetty. Klubin jäsenet saavat esimerkiksi huollon sijaisauton veloituksetta vuosi- tai määräaikaishuoltojen ajaksi ja voivat lainata pakettiautoa veloituksetta muutaman kerran vuodessa. Lisäksi klubilaiset pääsevät nauttimaan arvonnoista ja tapahtumista, ja voivat hoitaa autoiluun liittyviä asioitaan kätevästi Autosalpa Klubin omalla mobiilisovelluksella, Autosalpa Appilla.


Juttu on julkaistu Autosalpa Magazinen numerossa 1/2022.

Lue lisää Autosalpa Takuusta.