AUTOSALPA YHTEISTYÖHÖN HYVINKÄÄN TAHKON KANSSA

Autosalpa Oy on sopinut yhteistyöstä superpesisjoukkue Hyvinkään Tahkon kanssa kaudella 2019.

”Hyvinkään Tahko on koko Etelä-Suomen pesäpallon lippulaiva. Meillä on ilo aloittaa yhteistyö menestyksekkään ja määrätietoisen joukkueen kanssa”, toteaa Autosalpa Hyvinkään myyntijohtaja Pekka Hartonen.

”Autosalvan kanssa löysimme nopeasti monipuolisen yhteistyömallin. Haluamme olla kumppani, joka tuottaa yrityksille arvoa ja verkostoja. Autosalpa on Hyvinkäällä uusi toimija. Siten heilläkin on uusi alku, kuten myös Tahkon superpesistoiminnassa”, kertoo Tahkon toimitusjohtaja Miika Rantatorikka.

Yhteistyöllä lisätään Autosalvan paikallista tunnettuutta, tuodaan lisäarvoa asiakkaille ja tuetaan Hyvinkään Tahkon toimintaa.

”Yhteistyön aikana Hyvinkään Tahkolla on ajossa kaksi uutta Renault Capturia. Tulemme myös näkymään vahvasti jokaisessa kotiottelussa: pallot kuljetetaan kentälle autoillamme ja lisäksi autot ovat esillä tapahtumatorilla koko ottelun ajan”, kertoo Hartonen.

”Jokaisen yhteistyömme tavoitteena on myös luoda lisäarvoa kanta-asiakkaillemme, Autosalpa Klubilaisille. Arvomme kotiotteluihin vapaalippuja ja järjestämme leikkimielisen Autosalpa Klubi vs. Hyvinkään Tahko -ottelun, jossa asiakkaamme pääsevät ottamaan mittaa ammattilaisista.”

Hyvinkään Tahkon ensimmäinen kotipeli pelataan äitienpäivänä 12.5.

www.hyvinkaantahko.fi/