Autosalpa Tampereen liiketoiminta päättyy

Autosalpa Tampereen liiketoiminta päättyy 31.10.2020. Samalla myös valtuutettu Hyundai-myynti ja -huolto päättyvät.

"Olemme toimineet Tampereella yli 10 vuotta, ja paljon on tapahtunut sinä aikana. Koronakriisi ja sitä seurannut markkinoiden lasku ovat kuitenkin vaikuttaneet suuresti liiketoiminnan kannattavuuteen Tampereella”, toteaa Autosalpa Oy:n toimitusjohtaja Tuukka Sirén.

Sellukadun liiketilassa jatkaa Autosalpa-ryhmän toinen yritys, monimerkkikorjaamo Uusi Autohuolto. Autosalpa Tampereen teknisen palvelun tuttu henkilökunta siirtyy Uusi Autohuollon työntekijöiksi.  

”Suuri kiitos kaikille asiakkaillemme kuluneista vuosista. Toivotamme kaikki asiakkaat jatkossa lämpimästi tervetulleeksi Uusi Autohuoltoon Tampereelle sekä muiden paikkakuntien toimipisteisiimme”, lisää Sirén.

Lähin Autosalvan Hyundai-merkkihuolto sijaitsee jatkossa Hämeenlinnassa, mutta myös Hyvinkäällä, Lahdessa ja Porvoossa on Hyundai-edustus.Tampereella Hyundai-jälleenmyyjänä ja -merkkihuoltona toimii MetroAuto Oy. 

Autosalpa Klubilaisten jäsenyys säilyy normaalisti voimassa, kun auton huollattaa Autosalpa-ryhmässä. Autosalpa Klubiin on liitetty Autosalpa-ryhmästä auton ostaneet asiakkaat.