Autosalpa Sopimus -asiakaskyselyn tuloksia

Halusimme kuulla asiakkaiden mielipiteen Autosalpa Sopimuksesta. Teetimme joulukuussa 2021 kyselyn, johon vastasi yhteensä 1 381 asiakasta, joista 235 oli hankkinut autonsa Autosalpa Sopimuksella.

Miksi Autosalpa Sopimus

Suurin syy Autosalpa Sopimuksen valintaan oli taattu takaisinostohinta, jonka mainitsi erittäin positiivisena 47 % vastaajista. Myös sopimuksen räätälöinti omiin tarpeisiin sopivaksi (34 %) sekä helppo auton vaihtaminen kesken sopimuskauden (27 %) nousivat esille vastauksista.

”Varsinkin nyt käyttövoiman murroksessa Autosalpa Sopimus on oikea tapa pitää perheen auto ajan tasalla. Kehityksen nopean kulun takia ei ole mielekästä sitoa omaa pääomaa autoon, jonka jälleenmyyntiarvoa ei pysty ennustamaan. Autosalpa Sopimus takaa takaisinostohinnan, joka tuntuu turvalliselta valinnalta.” Asiakkaan kommentti

Mitä kehitettävää

Kehityslistalle päätyi muun muassa Autosalvan oma huolenpitosopimus, jota olisi kaivannut lähes 43 % vastaajista. Tällä hetkellä valmistajilla on tarjottavana erilaisia huoltosopimuksia, joita voi ottaa Autosalpa Sopimuksen yhteyteen. Myös Autosalvan oma huolenpitosopimus on tulossa valikoimaan lähiaikoina.

82 % valmiita suosittelemaan

Autonsa Autosalpa Sopimuksella hankkineista asiakkaista 82 % on valmiita suosittelemaan hankintatapaa ystävilleen.

”Suosittelin Autosalpa sopimusta jo ystävälle, joka otti myös auton Sopparilla. Nyt ajamme kummatkin Volvo V60:lla. Tällä hetkellä muilta premium-merkeiltä ei oikein vastaavaa löydy tai hinta on paljon korkeampi.” Asiakkaan kommentti

Suuri kiitos kaikille Autosalpa Sopimus -kyselyyn vastanneille! Arvoimme vastaajien kesken huoltolahjakortteja. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Lue lisää Autosalpa Sopimuksesta