Autosalpa on mukana Salpausselän kisoissa

Salpausselän kisat on pisimpään yhtäjaksoisesti Suomessa järjestetty urheilutapahtuma, ja tänä vuonna juhlitaan 100-vuotiasta Salppuria. Kisat kokoavat yhteen maastohiihdon, mäkihypyn ja yhdistetyn huiput maailmalta. Urheilun lisäksi luvassa on festaritunnelmaa ja viihdettä.

Autosalpa on toiminut vuosien varrella Salpausselänkisojen virallisena yhteistyökumppanina, ja juhlavuoden valmisteluissa katukuvassa on jälleen voinut nähdä kisojen järjestäjätiimin käytössä lumivalkoisen Volvo V60:sen.

”Juhlavuonna on tehty paljon jalkautuvaa työtä. Jo viime keväästä lähtien on menty fyysisesti kumppaneiden ja yhteistyötahojen luokse, ja kasvatettu myös samalla yhteisöllisyyttä kisojen ympärillä. 100-vuotisilmeellä teipattu auto on ollut myös hyvä osa juhlavuoden markkinointiviestintää,” kertoo Salpausselän kisojen toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu.

Yhteistyön kautta Autosalpa haluaa tarjota kivoja kokemuksia kanta-asiakkaille sekä tukea suomalaista urheilua. 

”Tänäkin vuonna arvoimme Autosalpa Klubilaisille vapaalippuja tapahtumaan. Yhteensä 40 onnekasta klubilaista pääsee nauttimaan kisatunnelmasta Lahden mäkimontussa”, toteaa Autosalvan markkinointi- ja viestintäpäällikkö Taru Hirvonen.

Salpausselän kisat järjestetään 24.–26. maaliskuuta Lahdessa. Lue lisää täältä