Autosalpa jatkaa yhteistyötä Peli-Karhujen naisten joukkueen kanssa

Autosalpa jatkaa yhteistyötä naisten korisliigajoukkue Peli-Karhujen kanssa kaudella 2020–2021.

Autosalvan kummipelaaja Roosa Lehtoranta ja joukkueen päävalmentaja Roope Mäkelä kävivät hakemassa uuden Nissan Qashqain ajoon Kotkan liikkeestämme. Molemmat ovat odottaneet alkanutta kautta, johon joukkue lähtee hallitsevana Suomen mestarina.

”Odotan tasaista suorittamista, peli kerrallaan. Taistelemme ilman muuta Suomen mestaruudesta”, toteaa Lehtoranta.

Joukkueen kokoonpano on uusi, mutta mukana on paljon kokeneita pelaajia. ”Joukkueessamme on vain yksi amerikkalainen pelaaja, muut ovat suomalaisia. Myös paikallisuus näkyy vahvasti joukkueessamme”, kertoo Mäkelä.

Lehtoranta palaa muutaman vuoden jälkeen kasvattajaseuraansa. ”On mukavaa tulla takaisin tänne. Pelasin pari vuotta Espoossa ja yhden kauden Belgiassa. Koronatilanne on hankala. Jos kausi pysähtyisi koronan takia, olisin onneksi täällä Suomessa”, toteaa Lehtoranta.

Yhteistyö Autosalvan kanssa on ollut Peli-Karhuille tärkeää. Myös Autosalvan kanta-asiakkaat ovat hyötyneet yhteistyöstä.

”Autosalpa on pitkäaikainen ja hyvä yhteistyökumppani. Autosalpa on myös toisinpäin hyödyntänyt yhteistyötä, järjestänyt peli-iltoja ja jakanut vapaalippuja asiakkailleen. Jos ei olisi yhteistyökumppaneita, homma ei pyörisi tällä tasolla kuin nyt”, kertoo Mäkelä.

Peli-Karhujen kausi alkoi viime lauantaina ja jatkuu 15.10. kotipelillä Kouvottaria vastaan.

”Olisi hienoa, jos saisimme pelata koko kauden yleisölle. Tulkaa siis paikan päälle kannustamaan. Katsomo on jaettu useampiin lohkoihin, ja kullakin lohkolla on oma sisääntulo ja poistuminen. Katsojilta edellytetään myös kasvomaskin käyttöä ”, kertoo Mäkelä.