Autosalpa ja kolmiloikkaaja Kristiinä Mäkelä yhteistyöhön

Autosalpa Oy on sopinut yhteistyöstä orimattilalaisen kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelän kanssa.

Autosalpa Oy on sopinut yhteistyöstä orimattilalaisen kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelän kanssa. Mäkelä on naisten kolmiloikan sisäratojen Suomen ennätyksen haltija ja menestynyt lukuisissa SM- sekä MM-kilpailuissa.

”On erittäin hienoa päästä aloittamaan yhteistyö Kristiina Mäkelän kanssa. Kristiina edustaa kaikkea sitä, mitä me Autosalpana haluamme tukea: määrätietoista, energistä ja positiivista asennetta, joka on johtanut huipputuloksiin”, kertoo Autosalpa Oy:n aluejohtaja Jarkko Metso.

Yhteistyö näkyy sponsoriauton ja tapahtumien muodossa.  

”Järjestämme Kristiinan kanssa urheiluaiheisen tapahtuman Autosalpa Klubilaisille, kanta-asiakkaillemme. Tapahtuman sisältö tarkentuu kevään aikana. Sen voin luvata, että tapahtuma nostaa varmasti sykettä ja kohentaa kuntoa,” lisää Metso.

Kristiina ajaa yhteistyön aikana uudella Renault Capturilla.

”Autolla on suuri merkitys urheilijan arjessa, koska aikaa ei koskaan ole liikaa treenaamiseen, kilpailuihin, sponsoritapaamisiin ja arjen pyörittämiseen. Autolla säästää helposti jopa tunnin aikaa normaalista arkipäivästäni. Lisäksi kroppa säästyy turhalta rasitukselta, esimerkiksi tavaroiden edestakaisin kantamiselta, ja voin keskittyä olennaiseen eli treenaamiseen”, lisää Mäkelä.