Autosalpa aloittaa Nissanin jälleenmyynnin Keravalla

Autosalpa Oy ja Nissan Nordic Europe Oy ovat sopineet Nissan-jälleenmyynnin aloittamisesta Keski-Uudenmaan markkina-alueella. Autosalpa aloittaa Nissanien myynnin ja huoltopalvelut alkuvuonna 2015 Keravalla. Keravan liikkeen Nissan-alueesta tulee Suomen ensimmäinen Nissanin uuden jälleenmyyntikonseptin mukainen liike.

”Olemme erittäin iloisia Nissan-toiminnan aloittamisesta Keravalla”, kommentoi Autosalpa Oy:n toimitusjohtaja Marjukka Sirén. ”Meillä on jo tytäryhtiömme Autoportti Oy:n kautta hyviä kokemuksia Nissanista. Nissan on vahva ja luotettava brändi, jolla on hyvä asema suomalaisten keskuudessa”, toteaa Sirén.

Autosalpa Oy liittyi Nissan-verkostoon maaliskuussa 2013, jolloin Autosalpa osti Autoportti Oy:n liiketoiminnan Haminassa. Autosalpa aloitti samaan aikaan myös Nissan-huollon Kotkassa.

”Yhteistyö Autosalvan kanssa on sujunut erittäin hyvin, joten sen laajentaminen Keravalle on luonnollista”, kommentoi Nissan Nordic Europen Suomen maajohtaja Sanna Kaipia. ”Olemme iloisia Autosalvan sitoutumisesta ja luottamuksesta merkkiämme kohtaan. Autosalvalla on vahvoja näyttöjä ammattitaidosta ja asiakastyytyväisyydestä sekä Nissanin kasvustrategiaa tukeva toimintatapa. Uskon vahvasti, että laajeneva yhteistyömme johtaa erinomaisiin tuloksiin ja vahvistaa Nissanin markkina-asemaa Uudellamaalla entisestään.”

”Nissan vahvistaa merkkiedustustamme ja tarjoaa monipuolisesti vaihtoehtoja niin henkilöautojen kuin hyötyajoneuvojenkin puolella. Autosalpana haluamme tehdä asiakkaidemme autoilusta huoletonta. Tavoitteenamme on oppia tuntemaan asiakkaamme, jolloin voimme palvella heitä mahdollisimman hyvin”, kertoo Autosalpa Keravan myyntijohtaja Ville Risu. ”Lisäksi asiakkaamme nauttivat Autosalpa Klubin eduista, kuten veloituksettomasta huollon sijaisautosta. Autosalpa Klubi on kanta-asiakasjärjestelmä, johon liitetään kaikki meiltä autonsa ostaneet asiakkaat”, lisää Risu.


Autosalpa Oy on vuonna 1957 perustettu kouvolalainen perheyritys, joka toimii kuudella paikkakunnalla: Kouvolassa, Kotkassa, Porvoossa, Keravalla, Lahdessa ja Tampereella. Yhtiön merkkiedustukseen kuuluu yhteensä yhdeksän eri automerkkiä. Autosalpa Oy:n liikevaihto vuonna 2013 oli 126 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllistää lähes 200 autoalan ammattilaista.

Lisätietoja

Marjukka Sirén, toimitusjohtaja, Autosalpa Oy,
puh. 040 514 2348, sähköposti marjukka.siren(at)autosalpa.fi

Ville Risu, myyntijohtaja, Autosalpa Oy,
puh. 050 542 9991, sähköposti ville.risu(at)autosalpa.fi