Autokaupat sujuivat myös kotisohvalta käsin

Poikkeuksellinen kevät on ajanut monet yritykset kehittämään uusia palveluita. Yksi näistä on autojen etäkauppa, joka mahdollistaa auton ostamisen kaikkine vaiheineen täysin kotoa käsin.

Etäkauppaan päätyi myös uuden Dacia Dusterin ostanut Mauri Tahvanainen. Etäkauppa valikoitui sopivaksi toimintatavaksi käytännöllisyyden kannalta, sillä välimatkaa lähimpään Autosalpaan kertyi jonkin verran. ”Tutustuin oman kaupunkini tarjontaan ja kävin myös koejamassa Dusterin. Parhaan tarjouksen ja parasta palvelua sain kuitenkin Kouvolan Autosalvan Tuomas Närheltä”, Tahvanainen kertoo.

Tahvanaisen kohdalla ostopäätös oli tehtynä ja vastaava auto koeajettuna jo etukäteen, joten paperitkin saatiin allekirjoituksia myöten valmiiksi sähköistä allekirjoitusta hyödyntäen.

”Täytyy sanoa, että kaupat sujuivat kuin Strömsössä”

”Etäkauppa oli näin isoa ostosta tehtäessä minulle uusi kokemus, vaikka autoa olenkin vaihtanut melko usein”, Tahvanainen toteaa. Yhteydenpito oli sujuvaa ja auton luovutuskin sujui odotusten mukaisesti käyttöopastusta myöten. Tahvanaisen vanha auto vietiin samalla kertaa pois. ”Täytyy sanoa, että kaupat sujuivat kuin Strömsössä”, Tahvanainen kehuu.

Entä suosittelisiko Tahvanainen auton ostamista etänä muillekin sitä harkitseville? ”Kyllä voin suositella. Etenkin uutta autoa ostaessa olo oli turvallinen, vaikka saisihan vaihtoautonkin ensin koeajettavaksi ja harkittavaksi suoraan kotiovelle.”

Etäkaupan vaiheet ovat seuraavat:

  1. Valitse sopiva auto valikoimastamme, autosalpa.fi.
  2. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai nettisivujen kautta.
  3. Myyjä laskee tarjouksen sekä hyvityshinnan nykyisestä autostasi.
  4. Teemme tarvittavat sopimuspaperit valmiiksi.
  5. Tuomme auton koeajettavaksi ja tarkistettavaksi toimialueellamme.
  6. Mikäli kaupat syntyvät, viemme samalla vanhan autosi pois.