Autosalpa työnantajana

Me Autosalvassa teemme asioita rohkeasti eri tavalla kuin muut. Tahdomme toimia tiennäyttäjänä entistä paremman asiakaskokemuksen tuottamisessa ja toimivan työyhteisön luomisessa. 

Erinomaisen asiakaskokemuksen puolesta

Teemme töitä sen puolesta, että jokainen asiakas saa yksilöllistä ja erinomaista palvelua. Päämääränämme on kehittää pitkäkestoisia asiakkuuksia ja olla asiakkailtamme saadun luottamuksen arvoisia. Teemme sen mitä lupaamme ja pidämme huolta asiakkuuksistamme. Sinä olet Autosalvan kasvot asiakasrajapinnassa ja rakennat asiakkaille erinomaista palvelukokemusta.

Päämääränämme on kehittää pitkäkestoisia asiakkuuksia ja olla asiakkailtamme saadun luottamuksen arvoisia.

Autosalpa Klubi tuo lisäarvoa

Haluamme tuoda asiakkuuteen lisäarvoa kanta-asiakasohjelmamme, Autosalpa Klubin, kautta. Huolehtiessasi klubilaisista vaikutat oleellisesti asiakasuskollisuuteen ja sitä kautta pitkien asiakkuuksien syntymiseen. Autosalpa Klubilaisia on jo yli 18 000, ja määrä kasvaa koko ajan. 

Perinteitä kunnioittaen katse tulevaisuudessa

Autosalvassa tehdään töitä yrityksen perinteitä kunnioittaen, katse suunnattuna vahvasti tulevaisuuteen. Autosalpa on perheomisteinen yritys, jonka juuret ulottuvat yli 60 vuoden taakse. Vaikka perheyrityksen perinteet näkyvät vahvasti jokapäiväisessä työssä, on Autosalpa silti jatkuvasti uudistuva ja toimintaansa kehittävä yritys. 

Laatua ja ammattitaitoa

Meille on tärkeää tehdä työmme laadukkaasti ja ammattitaidolla. Pääset työskentelemään modernissa työympäristössä, jossa sekä asiakkaiden että henkilöstön viihtyvyyteen panostetaan. Nykyaikaiset toimintaprosessit, työskentelymenetelmät, kouluttautumismahdollisuudet sekä laadukkaat työvälineet ovat vain osa niistä tekijöistä, joiden avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme merkkiliikkeen mukaista laadukasta palvelua. 

Kehity ja kehitä

Meillä sinun on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi omien kiinnostuksen kohteidesi ja vahvuuksiesi mukaisesti. Urapolkusi suunnitellaan omien oppimistavoitteidesi ja osaamisesi pohjalta. Kehittymällä itse työntekijänä edesautat myös työyhteisösi osaamisen kasvua. Tiesitkö, että esimiehemme ylennetään pääasiassa oman henkilökunnan keskuudesta? 

Meillä sinun on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi omien kiinnostuksen kohteidesi ja vahvuuksiesi mukaisesti

Toimimme vastuullisesti

Toimimme vastuullisena yrityskansalaisena. Arvioimme kriittisesti myös omaa toimintaamme ja teemme vuosittain erilaisia auditointeja ja katselmuksia, jotta toimintamme täyttää sosiaalisen, taloudellisen ja ympäristövastuun osa-alueet. Vastuullisen työn tuloksena Lloyd’s on myöntänyt Autosalvalle ISO14001 Ympäristösertifikaatin ja ISO 9001 Laatusertifikaatin. 

Etuja henkilöstölle

Autosalpalaisena hyödyt monista henkilökunnan eduista, kuten:

  • henkilöstörahastosta
  • kattavasta työterveyshuollosta
  • erilaisista työhyvinvoinnin projekteista
  • monipuolisista henkilökunnan vapaa-ajan tilaisuuksista ja retkistä.


Etsimme tulevaisuuden ammattilaisia

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia kehittämään toimintaamme kahdeksalla eri paikkakunnalla kuuden laadukkaan automerkin parissa. Arvostamme ammattitaitoa ja osaamista, mutta sitäkin tärkeämpää meille on halusi oppia ja uteliaisuutesi viedä asioita rohkeasti eteenpäin. Autoalan tulevaisuus luodaan oikealla asenteella ja osaamisella. Uskomme että ammattitaitoa ja osaamista voi kehittää kokemuksen kautta, mutta asennetta ei voi oppia ulkopuolelta!

Arvostamme ammattitaitoa ja osaamista, mutta sitäkin tärkeämpää meille on halusi oppia ja uteliaisuutesi viedä asioita rohkeasti eteenpäin.