Huollosta jäi hyvä ja luotettava fiilis

17.06.2016 · Jussi Tolvanen

Volvo, kausihuolto

4.6

Yleisarvosana huollolle

Volvo, kausihuolto

Autosalvassa on kavereita, joille on helppo soittaa suoraan. Nämä tyypit tuntevat minut ja autoni, joten tiedän saavani hyvää palvelua. Tiedän, että autoni on varmoissa käsissä.

Autosalpaan on helppo tulla

Olen käyttänyt autoni huollossa Autosalvassa niin pitkään kuin muistan. Syy on yksinkertainen: Homma hoituu helposti, nopeasti ja luotettavasti. Paikkaa on alun perin suositeltu minulle, ja myöhemmin olen myös omien kokemuksieni perusteella todennut huollon tason hyväksi. Olen Kouvolasta kotoisin ja huoltopaikka on sijainniltaan minulle otollinen.

Huollon varaaminen onnistui helposti ja nopeasti soittamalla. Huoltoaikakin liikeni melkein heti.

Huollontarve selvitettiin yhdessä asiakaspalvelijan kanssa

Tällä kertaa autoni mittarilukema alkoi lähestyä 120 000 kilometriä. Otin yhteyttä huoltoon tiedustellakseni, millainen huolto autolle olisi tarvis tehdä. Huollon varaaminen onnistui helposti ja nopeasti soittamalla. Huoltoaikakin liikeni melkein heti.

Kävimme puhelimessa läpi nykytilannetta, ja pallottelimme kevyen kausihuollon ja kattavamman määräaikaishuollon välillä. Totesimme kausihuollon riittävän tällä kertaa. Pyysin vielä kustannusarviota, ja se annettiin minulle heti puhelun aikana.

Henkilökunta huomioi minut tervehtimällä, ja kaikesta huokui ammattimainen vaikutelma. Tuli tunne, että autoni on osaavissa ja varmoissa käsissä.  

Tunsin itseni tervetulleeksi

Huoltoon saapuessani kaikki oli siistiä ja järjestelmällistä. Henkilökunta huomioi minut tervehtimällä, ja kaikesta huokui ammattimainen vaikutelma. Tuli tunne, että autoni on osaavissa ja varmoissa käsissä.  Sijaisautoa en tällä kertaa kaivannut, mutta aiemmilta kerroilta palvelu on kyllä tuttu ja arvostan sitä suuresti. Kiireisen elämäntyylin miehenä matkaa täytyy yleensä pystyä jatkamaan nopeasti.

Mekaanikko soitti vaihtoa vaativasta osasta

Huollon aikana autosta löytyi vaihtoa vaativa osa, mistä autoani huoltanut mekaanikko ilmoitti minulle soittamalla. Kulunutta osaa ei ehditty vaihtaa tällä kertaa, mutta se luvattiin hoitaa pikimmiten. Mekaanikon soitto ei itselleni tuota suurta lisäarvoa, mikäli auto on muuten kunnossa ja lisätyöntarvetta ei ole. Asia erikseen ovat tällaiset erikoistilanteet, kun ylimääräistä korjattavaa löytyy. Silloin soitto on vain hyvää asiakaspalvelua.  Aina parempi, jos vika voidaan hoitaa vielä samalla kerralla.

Itselleni on tärkeää, että huollon aikana tehdyt toimenpiteet käydään viimeistään maksuvaiheessa tarkasti läpi. Näin on Autosalvassa aina toimittukin. 

Huollosta jäi hyvä maku suuhun

Huollosta jäi kaiken puolin hyvä maku suuhun. Itselleni on tärkeää, että huollon aikana tehdyt toimenpiteet käydään viimeistään maksuvaiheessa tarkasti läpi. Näin on Autosalvassa aina toimittukin. Aikataulu piti, samoin etukäteen annettu hinta-arvio.

Hoidan autoasiani Autosalvassa, sillä tarvitsen nopeaa, helppoa ja luotettavaa palvelua. Oma autontuntemukseni on sitä luokkaa, että ajaminen sujuu, mutta konepellin alle saavat kurkistella jotkut muut. Arjen kiireet pakottavat minut toimimaan nopealla aikataululla, eikä silloin ole aikaa etsiä sopivaa huoltoaikaa ja vahtia, että auto myös huolletaan asianmukaisesti. Autosalvassa olen aina voinut luottaa siihen, että sovitut toimenpiteet tehdään sovitulla hinnalla ja sovitussa aikataulussa.

Huollon testaajat