Etuja, elämyksiä ja autoilun iloa

Autosalpa Klubi palkitsee autoilun hankintojen keskittämisestä Autosalpaan.

Klubilaisena autoilusi on mukavampaa ja helpompaa. Nautit Autosalpa Klubin eduista kaikissa toimipisteissämme. Voit siis ostaa auton vaikkapa Kouvolasta ja huollattaa sitä Kotkassa.  

Klubilaisena saat tuntuvia etuja, kuten

•    sijaisauton veloituksetta käyttöösi ennalta varatun vuosi- ja määräaikaishuollon ajaksi
•    renkaat ja niiden kausisäilytyksen muita edullisemmin
•    tietoa myyntiin tulevista esittelyautoista ennen muita
•    uutiskirjeitä eduista, arvonnoista ja tapahtumista.

Klubilaiseksi pääset, kun ostat meiltä uuden tai käytetyn auton. Jäsenyys säilyy, kun teetät autosi vuosi- ja määräaikaishuollot meillä. Tutustu Autosalpa Klubin ehtoihin tästä>

Lisää perheen toinen auto Autosalpa Klubiin

Nyt klubieduista voi nauttia koko perhe! Onko perheenjäsenelläsi toinen auto, jota olette käyttäneet huollossa muualla? Nyt se kannattaa tuoda Autosalpaan, sillä klubin eduista nauttivat halutessaan kaikki samassa taloudessa asuvat perheenjäsenesi.

Suosittele perheenjäsenellesi Autosalpa Klubiin liittymistä täyttämällä alla oleva lomake. Perheenjäsen voi liittyä klubiin, mikäli hän on täysi-ikäinen ja asuu vakituisesti samassa taloudessa klubilaisen kanssa. Lisäksi perheenjäsenellä tulee olla auto (käyttö, haltijuus tai omistajuus).

Perheenjäsenen klubilaisuuden säilyminen edellyttää hänen autonsa vuosi- ja määräaikaishuoltojen teettämistä Autosalvassa. Täytä lomake, niin lähetämme perheenjäsenelle kutsun klubiin liittymisestä.

Lisää perheen toinen auto>