Arvontaohje

1. Arvonnan järjestäjä
Arvonnat järjestää Autosalpa Oy

2. Osallistumisaika
Arvontojen voimassaoloaika ilmoitetaan jokaisen arvonnan kohdalla erikseen. Arvontaan voi osallistua Autosalpa Klubin sivustolla www.autosalpa.fi/klubi. Jokainen Autosalpa Klubilainen voi osallistua kuhunkin arvontaan vain yhden kerran.

3. Arvonnan voittajat
Arvontojen voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti kunkin arvonnan päätyttyä joko sähköpostilla tai puhelimitse. Arvonnan päättymisaika ilmoitetaan jokaisen arvonnan kohdalla erikseen. Mikäli voittaja ei lunasta arvontapalkintoaan määräaikaan mennessä, arvonnan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden peruuttaa palkinto ja valita toinen voittaja kiistatta.

4. Arvonnan palkinnot
Arvontojen palkintoina on vapaalippuja urheilu- ja kulttuuritapahtumiin. Kunkin arvonnan kohdalla ilmoitetaan erikseen arvottavien lippujen määrä.

5. Arvonnan järjestäjän vastuut ja oikeudet
Arvonnan järjestäjä ei vastaa osallistumisen yhteydessä mahdollisesti ilmenevistä tietoliikennehäiriöistä tai tietoteknisistä ongelmista, jotka estävät arvontaan osallistumisen. Voittajat vastaavat itse palkinnon lunastamisesta ja siihen tai palkinnon käyttöön liittyvistä kustannuksista.


Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.