Volvo On Call -jatkotilaus

Volvo On Call -jatkotilaus

Volvo On Call, tämä arjen luotettava kumppani, jonka avulla hallitset autosi toimintoja kätevästi yhdestä paikasta. Volvo On Call -sovelluksella kaukokäynnistät autosi pysäköinninlämmittimen ennen liikkeelle lähtöä. Jos etsit matkan varrelta ravintolaa tai autoasi parkkipaikalta, Volvo On Call tekee senkin puolestasi. Tiepalvelu ongelmatilanteissa, sekin on vain yhden napin painalluksen takana.

Haluatko jatkaa Volvo On Call -palveluasi?

Volvo On Call -tilaus on voimassa kolme vuotta uudessa Volvossasi. Tämän jälkeen käyttö edellyttää jatkotilauksen tekemistä. Jatkotilauksen voi tehdä joko vuodeksi tai kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Tilaus onnistuu kätevästi meillä Autosalvassa tai osoitteessa www.volvocars.fi. 

Mikäli nykyinen Volvo On Call -tilauksesi ei ole vielä päättynyt

Voit tehdä jatkotilauksen kätevästi netistä tai saapua paikan päälle, aikaa varaamatta. Asiakaspalvelijamme kirjaavat järjestelmään tilauksen jatkon, eikä autolle tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä. Tilaus jatkuu automaattisesti ilman katkoksia.

Tee jatkotilaus netissä >>>

 

Jos nykyinen Volvo On Call -tilauksesi on ehtinyt jo vanhentua

Aikaa ei tarvitse tälläkään kertaa varata. Asiakaspalvelijamme tekevät jatkotilauksen ja autoonne syötetään aktivointikoodi. Joissain tapauksissa aktivointi vaatii auton liittämistä testilaitteeseen ja se tehdään huollossamme.

Ostin käytetyn Volvon, jossa on Volvo On Call -järjestelmä – Voinko aktivoida sen?

Kyllä onnistuu! Asiakaspalvelijamme tarkastavat henkilöllisyytesi ja päivittävät henkilötietonne Volvo On Call -tietokantaan. Volvosi liitetään Volvo id -tunnukseesi ja puhelimesi sovellus paritetaan autosi kanssa. Ennen aktivointia sinun tulee ladata puhelimeesi Volvo On Call -sovellus ja luoda henkilökohtainen Volvo id -tunnus. Huomioithan, että tunnus pitää luoda Suomen alueelle. Ota yhteyttä huoltoomme ja he kertovat lisää tarvittavista toimenpiteistä sekä hinnoista, koskien käytettyjä autoja sekä tuontiautoja.

Volvo On Call -jatkotilauksien hinnat

1 vuoden jatkotilaus      40€*

2 vuoden jatkotilaus     66€*

(*hinnat eivät koske tuontiautoja eivätkä käytettynä ostettuja autoja, joissa ei vielä ole voimassa olevaa Volvo On Call -tilausta.)

 

Kysy huollosta lisää

Autosalpa Klubi - etuja, elämyksiä ja autoilun iloa

Autosalpa Klubi

Sijaisauto veloituksetta vuosi- ja määrääikaishuollon ajaksi

Autosalpa Klubi

Vapaalippuarvontoja erilaisiin urheilu- ja kulttuuritapahtumiin

Autosalpa Klubi

Pakettiauto lyhytaikaiseen lainaan veloituksetta

Autosalpa Klubi

Rengashotelli edullisesti renkaiden kausisäilytykseen