Volvo Cars -sovelluksen jatkotilaus

Volvo Cars -sovelluksen jatkotilaus

Volvo Cars -sovelluksen (ent. Volvo On Call) avulla hallitset autosi toimintoja kätevästi etänä. Voit esimerkki käynnistää matkustamon lämmityksen sekä avata ja lukita autosi ovia.

Haluatko jatkaa Volvo Cars -sovelluksen tilausta?

Volvo Cars -sovellus (ent. Volvo On Call) on voimassa kolme vuotta, kun ostat uuden Volvon. Tämän jälkeen käyttö edellyttää jatkotilauksen tekemistä. Jatkotilauksen voi tehdä joko yhdeksi tai kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

Mikäli nykyinen Volvo Cars -tilauksesi ei ole vielä päättynyt

Voit tehdä jatkotilauksen kätevästi Volvo Carsin sivuilla tai meillä Autosalvassa aikaa varaamatta. Asiakaspalvelijamme kirjaavat järjestelmään tilauksen jatkon, eikä autolle tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä. Tilaus jatkuu automaattisesti ilman katkoksia.

Jos nykyinen Volvo Cars -tilauksesi on ehtinyt jo vanhentua

Aikaa ei tarvitse varata tälläkään kertaa varata. Asiakaspalvelijamme tekevät jatkotilauksen ja autoonne syötetään aktivointikoodi. Joissain tapauksissa aktivointi vaatii auton liittämistä testilaitteeseen, ja se tehdään huollossamme.

Ostin käytetyn Volvon, jossa on Volvo Cars -järjestelmä. Voinko aktivoida sen? 

Kyllä onnistuu! Asiakaspalvelijamme tarkastavat henkilöllisyytesi ja päivittävät henkilötietonne Volvo Cars -tietokantaan. Puhelimesi sovellus paritetaan autosi kanssa. Ennen aktivointia sinun tulee ladata puhelimeesi Volvo Cars -sovellus ja luoda henkilökohtainen Volvo ID -tunnus. Huomioithan, että tunnus pitää luoda Suomen alueelle. 

Luo Volvo ID täällä

Volvo Cars -jatkotilauksien hinnat

1 vuoden jatkotilaus     45 €

2 vuoden jatkotilaus     75 €

Hinnat eivät koske tuontiautoja eivätkä käytettynä ostettuja autoja, joissa ei vielä ole voimassa olevaa Volvo Cars -tilausta.

 

Kysy huollosta lisää

Autosalpa Klubi - etuja, elämyksiä ja autoilun iloa

Autosalpa Klubi

Sijaisauto veloituksetta vuosi- ja määrääikaishuollon ajaksi

Autosalpa Klubi

Vapaalippuarvontoja erilaisiin urheilu- ja kulttuuritapahtumiin

Autosalpa Klubi

Pakettiauto lyhytaikaiseen lainaan veloituksetta

Autosalpa Klubi

Rengashotelli edullisesti renkaiden kausisäilytykseen