Nissan ARIYA -mallisto uudistetuilla hinnoilla

Nissan ARIYA - Vaikuttava täyssähköinen ajokokemus

Koko Nissan ARIYA -mallisto nyt uudistetuilla hinnoilla!

  • Nissan ARIYA 63 kWh Engage alk. 42 900 € 
  • Nissan ARIYA 87 kWh Advance alk. 48 400 €
  • Nissan ARIYA 87 kWh Advance e-4ORCE alk. 53 400 € 

Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €

Tustustu eri versioihin ja varusteisiin

Nissan ARIYA e-4ORCE-nelivetoteknologia määrittää uudelleen ylellisen ajokokemuksen. Kaksi sähkömoottoria parantavat ajoneuvon hallittavuutta ja kuljettajaa avustavat järjestelmät luovat mukavuutta autoiluun. Vaihtoehtona ovat 63 kWh:n etuvetoinen versio ja 87 kWh:n versiot etu- ja nelivetoisena.

Kysy lisää myyjältä ja varaa oma koeajosi!

Liiku vapaasti toimintamatkan ollessa jopa 533 km

Kiihtyvyys 0-100 km/h etuvetoisella 63 kWh:n akulla vie 7,5 sekuntia. Toimintamatka ARIYA 63 kWh:n akulla on jopa 404 km. ARIYA 87 kWh maksimoi toimintamatkan, jotta se vastaa lähes saman pituisia matkoja polttomoottoriautolla ajavan tarpeita toimintamatkan ollessa jopa 533 km.

Poikkeuksellisen viihtyisät sisätilat

ARIYA on upea esimerkki Nissanin uudesta visiosta. Yksittäinen horisonttiviiva korvaa koristeelliset muodot. LED-ajovalot loistavat yöllä ja sammuvat päiväksi. Nissan ARIYAn 468 litran tavaratila sopii isompienkin tavaroiden kuljettamiseen.

Tutustu Nissan ARIYA -täyssähköautoon maahantuojan sivuilla >>


Hintaan lisätään jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut. Tekniset tiedot ovat alustavia ja voivat muuttua ennen virallista tyyppihyväksyntää.Toimintamatkalukemat perustuvat EU:n lainsäädännön mukaisiin laboratoriotesteihin, ja ne on tarkoitettu eri ajoneuvotyyppien väliseen vertailuun. Tiedot eivät viittaa yksittäiseen ajoneuvoon eivätkä kuulu osana tarjoukseen. Lukemat eivät välttämättä kuvaa todellisia ajossa syntyviä päästöjä. Virallisiin tuloksiin voivat vaikuttaa valinnaiset lisävarusteet, huolto, ajotyyli ja ei-tekniset tekijät, kuten sääolosuhteet. Lukemat on määritetty uuden WLTP-mittaustavan (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) mukaisesti. Sähkönkulutus (WLTP), Wh/km 176 ja CO2- päästöt yhteensä 0 g/km. (kun lataamiseen käytetään uusiutuvan energian lähteitä). Ei CO2-päästöjä ajon aikana. 

Autosalpa Klubi - etuja, elämyksiä ja autoilun iloa

Autosalpa Klubi

Sijaisauto veloituksetta vuosi- ja määrääikaishuollon ajaksi

Autosalpa Klubi

Vapaalippuarvontoja erilaisiin urheilu- ja kulttuuritapahtumiin

Autosalpa Klubi

Pakettiauto lyhytaikaiseen lainaan veloituksetta

Autosalpa Klubi

Rengashotelli edullisesti renkaiden kausisäilytykseen