Avoimet työpaikat.

 

Autosalpa Oy on autotalo, joka haluaa olla autoalan edelläkävijä ja tehdä autokauppaa rohkeasti eri tavalla kuin muut. Toimintamme keskiössä on tyytyväinen asiakas – siksi panostamme erinomaiseen asiakaskokemukseen. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 171 miljoonaa euroa ja koko Autosalpa-ryhmän palveluksessa on noin 250 autoalan ammattilaista. Toimipisteemme sijaitsevat Kouvolassa, Kotkassa, Porvoossa, Keravalla, Lahdessa, Hämeenlinnassa ja Hyvinkäällä. Edustukseemme kuuluvat Volvo, Hyundai, Renault, Dacia, Nissan ja BMW-huolto.

Haemme taloushallinnon assistenttia Kouvolaan

Etsimme Kouvolaan TALOUSHALLINNON ASSISTENTTIA vakituiseen työsuhteeseen

Miltä työpäiväsi näyttäisi?

Toimit osana taloushallinnon reipasotteista tiimiä, jolle on kunnia-asia tukea varsinaista liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla joka päivä. Taloushallinnon assistenttina osallistut sekä osto- että myyntireskontran hoitamiseen. Tärkeimmät päivittäiset työtehtäväsi ovat ostolaskujen sähköisestä kierrätyksestä vastaaminen päätoimisen reskontranhoitajan kanssa sekä myyntisaatavien seuranta. Lisäksi hoidat erilaisia rapotointiin ja seurantaan liittyviä tehtäviä. 

Mitä me voimme tarjota sinulle?

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan autotalossa, jonka parhaita piirteitä ovat positiivinen ilmapiiri ja mahtava työporukka. Kaveria jeesataan aina, mutta ymmärretään myös se, jos kaveri haluaa välillä olla rauhassa. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme monia mieltä lämmittäviä työsuhde-etuja kuten henkilökuntahinnat autokaupassa ja huollossa, laajan työterveyshuollon heti työsuhteen alusta lähtien, jäsenyyden henkilöstörahastossa sekä liikuntaedun.

Ketä etsimme?

Olet mahdollisesti etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja sopiva taloushallinnon koulutus. Osaat toimia sujuvasti yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa. Erityisesti tässä tehtävässä tarvitset kykyä systemaattiseen työskentelyyn sekä rohkeutta selvittää itsenäisesti hankaliakin asioita. Halu kehittyä ja kehittää on aina plussaa.

Millainen talo olemme?

Autosalpa on autotalo, jossa autokauppaa halutaan tehdä rohkeasti eri tavalla kuin muut. Toimintamme keskiössä on tyytyväinen asiakas. Meitä salpalaisia on tällä hetkellä noin 250 yhdeksällä eri paikkakunnalla. Edustukseemme kuuluvat Volvo, Nissan, Hyundai, Renault, Dacia ja BMW-huolto.

Toimintaamme ohjaavat arvomme aidosti joka päivä ja jokaisessa kohtaamisessa. Nämä arvomme ovat

  • Parhaita siinä mitä teemme.
  • Tehdään se mitä luvataan. Aina.
  • Reilusti ja oikealla asenteella.
  • Ylpeästi salpalainen.

Jos koet, että nämä arvot sopivat myös sinulle ja haluat olla mukana tarjoamassa Suomen parasta asiakaspalvelua, käy täyttämässä hakemus 11.10.2021 mennessä ja me palaamme asiaan viimeistään hakuajan päätyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Anneli Laaksonen anneli.laaksonen@autosalpa.fi. Puhelimitse (040 5111 796) voit tiedustella tehtävästä 30.9. klo 14–16, 1.10. klo 10–12 sekä 8.10. klo 10–12.