Avoimet työpaikat.

 

Autosalpa Oy on autotalo, joka haluaa olla autoalan edelläkävijä ja tehdä autokauppaa rohkeasti eri tavalla kuin muut. Toimintamme keskiössä on tyytyväinen asiakas – siksi panostamme erinomaiseen asiakaskokemukseen. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 187 miljoonaa euroa ja koko Autosalpa-ryhmän palveluksessa on yli 270 autoalan ammattilaista. Toimipisteemme sijaitsevat Kouvolassa, Kotkassa, Porvoossa, Keravalla, Lahdessa, Tampereella, Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä ja Haminassa. Edustukseemme kuuluvat Volvo, Hyundai, Renault, Dacia, Nissan ja BMW-huolto.

Haemme järjestelmäasiantuntijaa Kouvolaan

Haemme Kouvolan toimipisteeseen

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA vakituiseen työsuhteeseen

Työssäsi toimit osana Autosalpa-ryhmän IT-tiimiä. Tehtäviisi kuuluvat Windows-palvelinten ja tietoliikenneverkon ylläpito sekä kehittämiseen osallistuminen. Työtehtäviisi tulee kuulumaan myös mm. loppukäyttäjien tuki, työasemien, oheislaitteiden ja ohjelmistojen asennus yli 300 työaseman ympäristössä.

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa työyhteisöä, jossa töitä tehdään hyvällä asenteella ja halutaan viedä asioita eteenpäin. Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa IT-ympäristössä, kehittymään itse IT-alan ammattilaisena sekä kehittämään omaa työtäsi.

Odotamme sinulta Windows-työasemien, palvelinten ja lähiverkkojen perustuntemusta sekä ammatillista perustutkintoa tietotekniikan suuntautumisvaihtoehdosta. Olet palveluhenkinen ja sinulla on aktiivinen ote työntekoon. Eduksesi katsomme, jos sinulla on kokemusta AD-ympäristöistä tai VMwaresta. Henkilöauton ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Hakuaika päättyy 16.10.2020, mutta saatamme haastatella jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa tietojärjestelmäjohtaja Vesa Ulenius, puh. 040 7032 426, vesa.ulenius(at)autosalpa.fi.