Avoimet työpaikat.

 

Autosalpa Oy on autotalo, joka haluaa olla autoalan edelläkävijä ja tehdä autokauppaa rohkeasti eri tavalla kuin muut. Toimintamme keskiössä on tyytyväinen asiakas – siksi panostamme erinomaiseen asiakaskokemukseen. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 187 miljoonaa euroa ja koko Autosalpa-ryhmän palveluksessa on yli 270 autoalan ammattilaista. Toimipisteemme sijaitsevat Kouvolassa, Kotkassa, Porvoossa, Keravalla, Lahdessa, Hämeenlinnassa ja Hyvinkäällä. Edustukseemme kuuluvat Volvo, Hyundai, Renault, Dacia, Nissan ja BMW-huolto.

Haemme automyyjiä Hämeenlinnaan
Haemme vauriomekaanikkoa Porvoon toimipisteeseemme

Haemme Hämeenlinnan toimipisteeseen kahta

AUTOMYYJÄÄ

Salpalaisena automyyjänä tärkein tehtäväsi on luoda ja ylläpitää pysyviä ja kannattavia asiakkuuksia. Ymmärrät, että tämän saavutat parhaiten palvelemalla jokaista asiakasta yksilöllisesti myyntiprosessin kaikissa vaiheissa. Samalla sinulla on aina kirkkaana mielessä se, että asiointi meillä on mahdollisimman yksinkertaista ja helppoa.

Me tarjoamme sinulle työpaikan autotalossa, jonka yksi parhaista piirteistä on laadukkaan tekemisen ohella käsinkosketeltavan positiivinen ilmapiiri ja mahtava työyhteisö. Kaveria jeesataan aina, mutta ymmärretään myös se, jos kaveri haluaa välillä olla rauhassa. Meillä saa ja pitää olla töissä hauskaa, kunhan sekä asiakkaat että työkaverit on palveltu parhaalla mahdollisella tavalla. Takaamme hyvistä suorituksista hyvän palkan, sekä monta mieltä lämmittävää työsuhde-etua, kuten täyden autoedun, laajan työterveyshuollon, jäsenyyden henkilöstörahastossa sekä liikuntaedun.

Odotamme sinulta vahvoja näyttöjä myyntityöstä, uusasiakashankinnasta tai asiakkuuksien kehittämisestä. Se ei ole tärkeää, miltä alalta näytöt olet hankkinut. Se taas on tärkeää, että itse uskot pystyväsi edelleen kehittymään myyntityössä ja ehkä vähän myös ihmisenä. On erinomaista, jos sinulta löytyy kokemusta ja näkemystä digitaalisten kanavien ja työkalujen hyödyntämisestä myyntityössä.

Toimintaamme ohjaavat aidosti joka päivä, ja jokaisessa kohtaamisessa, arvomme, ja siksi meille on tärkeää tuoda ne esille myös työpaikkailmoituksessa. Arvomme ovat:

  • Parhaita siinä mitä teemme.
  • Tehdään se mitä luvataan. Aina.
  • Reilusti ja oikealla asenteella.
  • Ylpeästi salpalainen

Jos koet, että nämä arvot resonoivat myös sinulle, ja haluat olla mukana tarjoamassa Suomen parasta asiakaspalvelua, käy täyttämässä hakemus oheisen linkin kautta 31.1.2021 mennessä. Palaamme asiaan viimeistään hakuajan päätyttyä, mutta sopivan tekijän löydyttyä saatamme hoitaa rekrytoinnin maaliin nopeallakin aikataululla. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarkko Metso puh. 050 581 3123, jarkko.metso@autosalpa.fi.


Etsimme Porvoon toimipisteeseemme

VAURIOMEKAANIKKOA

Vauriomekaanikkona Autosalvassa tarjoat asiakkaillemme entistä henkilökohtaisempaa sekä vaivattomampaa palvelua. Työsi on itsenäistä, mutta et ole yksin haastavissakaan tilanteissa sillä tukea on aina tarjolla.

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa työyhteisöä, jossa töitä tehdään hyvällä asenteella ja halutaan viedä asioita eteenpäin. Työntekijöillämme on hyvät mahdollisuudet kehittyä autoalalla itseään kiinnostavien asioiden parissa sekä kehittää itse omaa työtään.

Odotamme sinulta vauriomekaanikon tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta autoalalta. Erityisen tärkeää on halusi oppia uutta ja vahva tahto palvella asiakasta niin hyvin, ettei hänellä ole mitään syytä vaihtaa taloa.

Mikäli haluat olla kanssamme rakentamassa autoalan tulevaisuutta, voit kertoa osaamisestasi ja kiinnostuksestasi tehtävään laittamalla sähköpostia hannu.kaskamaa@autosalpa.fi tai käydä jättämässä hakemuksesi meille oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa teknisen palvelun päällikkö Hannu Kaskamaa 040-8372954 / hannu.kaskamaa@autosalpa.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.