Avoimet työpaikat

 

Autosalpa Oy on autotalo, joka haluaa olla autoalan edelläkävijä ja tehdä autokauppaa rohkeasti eri tavalla kuin muut. Toimintamme keskiössä on tyytyväinen asiakas – siksi panostamme erinomaiseen asiakaskokemukseen. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 170 miljoonaa euroa ja koko Autosalpa-ryhmän palveluksessa on noin 260 autoalan ammattilaista. Toimipisteemme sijaitsevat Kouvolassa, Kotkassa, Porvoossa, Keravalla, Lahdessa, Hämeenlinnassa ja Hyvinkäällä. Edustukseemme kuuluvat Volvo, Hyundai, Renault, Dacia, Nissan ja BMW- ja Polestar-huolto.

Haemme tiiminvetäjää Lahteen
Haemme Porvooseen teknisen palvelun asiakaspalvelijaa

Oletko sinä seuraava salpalainen?

Haemme tiiminvetäjää Lahteen vakituiseen työsuhteeseen

Oletko vastuuntuntoinen autoalan ammattilainen? Haemme nyt Lahteen tiiminvetäjää tekniseen palveluun. Vastuullasi on tiimin päivittäisen toiminnan koordinointi, asiakaspalvelu sekä laskutukseen liittyvät tehtävät.

Olet mahdollisesti etsimämme henkilö, jos sinulla on positiivinen palveluasenne ja kyky toimia yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa. Innostut hyvistä asiakaskohtaamisista, mutta et menetä yöuniasi haastavien tapausten takia, vaan opit niistä aina jotain uutta. Sinulta löytyy sopivasti jämäkkyyttä viedä eteenpäin asioita ja joustavuutta nähdä asiat myös muiden ihmisten silmin. Autoalan koulutus sekä työkokemus autoalalta antavat sopivan tietopohjan tehtävään.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Salpalaisena pääset mukaan huippuporukkaan, jossa töitä tehdään hyvällä asenteella. Autamme ja kannustamme toisiamme, mutta samalla odotamme sinulta, että haluat tehdä parhaasi jokainen päivä. Uutena tiiminvetäjänä saat tehtävään erinomaisen perehdytyksen ja tarvittavat lisäkoulutukset. Tarjoamme monia työsuhde-etuja, kuten henkilökuntahinnat, jäsenyyden henkilöstörahastossa, laajan työterveyshuollon sekä liikuntaedun.

Millainen talo olemme?

Autosalpa on suomalainen perheyritys ja tiennäyttäjä autoalalla. Meitä salpalaisia on tällä hetkellä noin 260 seitsemällä eri paikkakunnalla. Edustukseemme kuuluvat Volvo, Nissan, Hyundai, Renault, Dacia, BMW- sekä Polestar-huolto.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus 16.12. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan ammattilaisen löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa teknisen palvelun päällikkö Janne Vaittinen 0400 189 979 / janne.vaittinen@autosalpa.fi.

 


Etsimme Porvooseen vakituiseen työsuhteeseen

Asiakaspalvelijaa tekniseen palveluun

Miltä työpäiväsi näyttää?

Tärkein vastuualueesi on asiakaspalvelu ja yhteydenpito huollon asiakkaiden kanssa. Työtehtäviisi kuuluvat huolto- ja korjaustöiden vastaanottaminen ja luovuttaminen sekä varaosien hallinta.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan, jonka parhaita piirteitä ovat positiivinen ilmapiiri ja mahtava työporukka. Autamme ja kannustamme toisiamme, mutta samalla odotamme sinulta huolellista otetta työhösi. Tarjoamme monia työsuhde-etuja, kuten henkilökuntahinnat, jäsenyyden henkilöstörahastossa, laajan työterveyshuollon sekä liikuntaedun.

Ketä etsimme?

Olet mahdollisesti etsimämme henkilö, jos sinulla on vahva tekninen tuotetuntemus sekä kokemusta monipuolisesta asiakaspalvelutyöstä. Tärkein ominaisuutesi on aito halusi löytää jokaiselle asiakkaalle oikea ratkaisu. Autoalan koulutus antaa hyvä tietopohjan tehtävään.

Millainen talo olemme?

Autosalpa on perheyritys ja tiennäyttäjä autoalalla. Meitä salpalaisia on tällä hetkellä noin 260 seitsemällä eri paikkakunnalla. Edustukseemme kuuluvat Volvo, Nissan, Hyundai, Renault, Dacia, BMW- sekä Polestar-huolto.

Toimintaamme ohjaavat arvot

-           Parhaita siinä mitä teemme.

-           Tehdään se mitä luvataan. Aina.

-           Reilusti ja oikealla asenteella.

-           Ylpeästi salpalainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Porvoon teknisen palvelun päällikkö Hannu Kaskamaa 040 8372 954 / hannu.kaskamaa@autosalpa.fi

Voit jättää hakemuksen oheisen linkin kautta.

Täytämme tehtävän heti sopivan tekijän löydyttyä, joten kannattaa olla yhteydessä pikaisesti!