Volvo Designer's Choice

Autosalpa_logo_nega3.png

Designer's Choice -valikoimaan kuuluvat Volvon suositut Recharge-mallit nopeaan toimitukseen. Esim. Volvo XC40 T5 Designer's Choice Autosalpa Sopimuksella 539 €/kk.

Volvo XC40 T5 Designer's Choice esim. 539 €/kk

Autoja nopeaan toimitukseen!

Volvo XC40 T5 TwE Business Inscription aut.

Kokonaishinta 56 774,44 €

Sopimuksen sisältö:

 • Sopimusaika 36 kk
 • 15 000 km / vuosi
 • Käsiraha 5 000 €
 • Kuukausikustannus 538,80 €
 • Talvirenkaat
 • Ylellinen Inscription-varustelu: mm. nahkaverhoilu, mukautuva vakionopeussäädin
 • Upeat lisävarusteet: metalliväri, Navigation Pro -varustepaketti, tummennetut lasit
 • Autosalpa Klubin edut, kuten veloitukseton huollon sijaisauto

Auton lunastushinta sopimuksen päättyessä vähintään: 36 090 €

Laskelma ja lisätiedot

Tällä sivulla esitetty kuukausierä laskelmineen on esimerkki. Räätälöimme jokaisen Autosalpa Sopimuksen sinun tarpeisiisi sopivaksi. 
Volvo XC40 -mallisto EU-yhd. 4,9–7,1 l/100 km, CO2 127-166 g/km. Kuvan auto lisävarustein. 

Kertaluoton rahoitusesimerkki: 

Kokonaishinta 56 774,44 €
Käsiraha 5 000 €
Rahoitettava osuus 52 014,44 €
Sopimusaika 36 kk
Kuukausierä 538,80 €
Korko 1,90 %
Avaus 240 €
Kk-kulut 12 € / kk
KSL-vuosikorko 2,44 %
Luotto ja luottokustannukset yht.

55 199,87 €

Takaisinostohinta sopimuksen päättyessä vähintään 36 090,00 €

Rahoituksen tarjoaa OP Yrityspankki Oyj, Teollisuuskatu 1 B, 00510 Helsinki, ja se koskee tiettyä erää Autosalvan valikoimassa olevia autoja. Varusteet saattavat poiketa esimerkkiautojen varusteista. Lisävarusteet nostavat kuukausierän hintaa. Autosalpa Sopimusta ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin.
Asiakkaalla on auton täysi ylläpitovelvoite, ja kaikki huollot ja korjaukset on teetettävä Autosalpa Oy:ssä, jotta sopimus jatkuu. Sopimuksessa sovelletaan normaalia luottopäätöskäytäntöä, ja se edellyttää kasko- ja liikennevakuutuksen ottamista. Huollot ja vakuutukset eivät sisälly yllä mainittuihin kuukausierien hintoihin, mutta sopimukseen voidaan lisätä huoltosopimus.

Volvo huoltosopimus 36 kk: Volvo Sopimus tehdään Volvo Car Finlandin kanssa. Auton ylläpitokustannukset, määräaikaishuollot ja muut korjaukset katetaan asiakkaan maksamaa kiinteää kuukausierää vastaan. Sopimuksen kiinteä kuukausimaksu määräytyy automallin, auton moottorin ja vaihteiston sekä arvioitujen kilometrien mukaan. Volvo Sopimukseen kuuluu valmistajan tai maahantuojan huolto-ohjelman mukaiset ja -pöytäkirjan mukaiset määräaikaishuollot käsittäen työn ja materiaalit, esim. öljyt, nesteet ja alkuperäiset varaosat, sekä normaalin kulumisen ja ajoneuvon normaalin käytön aiheuttamat välttämättömät mekaanisten ja sähköisten vikojen ja vahinkojen korjaukset (sis. työn ja materiaalit, esim. öljyt, nesteet ja alkuperäiset varaosat). Ylimenevät kilometrit laskutetaan 20 snt / km. Mikäli sinulle tulee vuoden aikana enemmän kilometrejä, voit tiedustella vaihtoehtoisia kilometriratkaisuja myyjältä.

Autosalpa Sopimuksessa sitoudumme ostamaan asiakkaalta OP Yrityspankki Oyj:lle siirretyllä osamaksusopimuksella rahoitetun, sopimusta koskevan auton sopimukseen kirjatulla lunastushinnalla. Asiakkaan on viimeistään 1 kuukausi ennen osamaksusopimuksen viimeisen erän maksupäivää ilmoitettava myyjälle, että haluaa myyjän lunastavan auton, ja palautettava auto myyjälle viimeisen erän maksupäivään mennessä. HUOM. Sopimukseen määritelty lunastushinta on aina auton minimihinta. Auton arvo voi myös olla suurempi kuin sopimuksessa määritelty hinta, jolloin hyvitämme oikean jäännösarvon ja sopimukseen kirjatun lunastushinnan välisen erotuksen asiakkaalle. 

Volvo Designer's Choice

Designer's Choice -mallisto koostuu Volvon suosituista Recharge-malleista, joihin on valittu kysytyimmät varusteet. Autot on saatavilla nopealla toimitusajalla. Valittavana ovat seuraavat mallit:

 • Volvo XC40 T5 TwE Inscription aut.
  • Varusteet: Navigation Pro -paketti, tummennetut lasit
 • Volvo XC60 T6 TwE AWD Inscription aut
  • Varusteet: Light-paketti, Navigation Pro -paketti, tummennetut lasit, laminoidut äänieristelasit sivuikkunoissa
 • Volvo XC90 T8 TwE AWD Inscription aut.
  • Lounge-paketti, tummennetut lasit, laminoidut äänieristelasit sivuikkunoissa, langaton lataus puhelimelle, erillisilmajousitus sekä Four-C aktiiviset iskunvaimentimet