Volvo XC60 T6 TwE AWD Business Inscription aut

kuukausikustannus 639 €

Kokonaishinta 67 651,81 €

Sopimuksen sisältö

  • Sopimusaika 36 kk
  • Ajokilometrit 15 000 km / vuosi
  • Käsiraha 5 000 €
  • Kuukausikustannus 638,89 €
  • Varustetaso etuhintaan 990 €
  • Navigation Pro -varustepaketti (Sensus-navigointi, puheopastus suomeksi, CarPlay ja Android Auto)
  • Talvirenkaat 
  • Autosalpa Klubin edut, kuten veloitukseton huollon sijaisauto

Takaisinostohinta sopimuksen päättyessä 44 000 €

 

Laskelma ja lisätiedot
Tällä sivulla esitetty kuukausierä laskelmineen on esimerkki. Räätälöimme jokaisen Autosalpa Sopimuksen sinun tarpeisiisi sopivaksi. 

EU-yhd. 2,6 l/100 km, CO2 56 g/km. Kuvan auto lisävarustein.


Kertaluoton rahoitusesimerkki:

Kokonaishinta

67 651,81 €

Käsiraha 5 000 €
Rahoitettava osuus 62 891,81 €
Sopimusaika 36 kk
Kuukausierä 638,89 €
Korko 1,90 %
Avaus 240 €
Kk-kulut 12 € 
KSL-vuosikorko 2,35 %
Luotto- ja luottokustannukset yht. 66 613,09 €
Takaisinostohinta sopimuksen päättyessä vähintään 44 000 €
 
 
Rahoituksen tarjoaa OP Yrityspankki Oyj, Teollisuuskatu 1 B, 00510 Helsinki, ja se koskee tiettyä erää Autosalvan valikoimassa olevia autoja. Varusteet saattavat poiketa esimerkkiautojen varusteista. Lisävarusteet nostavat kuukausierän hintaa. Autosalpa Sopimusta ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin.
Asiakkaalla on auton täysi ylläpitovelvoite, ja kaikki huollot ja korjaukset on teetettävä Autosalpa Oy:ssä tai Autosalvan määrittämässä huoltopaikassa, jotta sopimus jatkuu. Sopimuksessa sovelletaan normaalia luottopäätöskäytäntöä, ja se edellyttää kasko- ja liikennevakuutuksen ottamista. Huollot ja vakuutukset eivät sisälly yllä mainittuihin kuukausierien hintoihin, mutta sopimukseen voidaan lisätä huoltosopimus. Ylimenevät kilometrit laskutetaan 20 snt / km. Mikäli sinulle tulee vuoden aikana enemmän kilometrejä, voit tiedustella vaihtoehtoisia kilometriratkaisuja myyjältä.
 
Volvo huoltosopimus 36 kk 64,32 €/kk: Volvo Sopimus tehdään Volvo Car Finlandin kanssa. Auton ylläpitokustannukset, määräaikaishuollot ja muut korjaukset katetaan asiakkaan maksamaa kiinteää kuukausierää vastaan. Sopimuksen kiinteä kuukausimksu määräytyy automallin, auton moottorin ja vaihteiston sekä arvioitujen kilometrien mukaan. Volvo Sopimukseen kuuluu valmistajan tai maahantuojan huolto-ohjelman mukaiset ja -pöytäkirjan mukaiset määräaikaishuollot käsittäen työn ja materiaalit, esim. öljyt, nesteet ja alkuperäiset varaosat, sekä normaalin kulumisen ja ajoneuvon normaalin käytön aiheuttamat välttämättömät mekaanisten ja sähköisten vikojen ja vahinkojen korjaukset (sis. työn ja materiaalit, esim. öljyt, nesteet ja alkuperäiset varaosat)

Autosalpa Sopimuksessa sitoudumme ostamaan asiakkaalta OP Yrityspankki Oyj:lle siirretyllä osamaksusopimuksella rahoitetun, sopimusta koskevan auton sopimukseen kirjatulla lunastushinnalla. Asiakkaan on viimeistään 1 kuukausi ennen osamaksusopimuksen viimeisen erän maksupäivää ilmoitettava myyjälle, että haluaa myyjän lunastavan auton, ja palautettava auto myyjälle viimeisen erän maksupäivään mennessä. HUOM. Sopimukseen määritelty lunastushinta on aina auton minimihinta. Auton arvo voi myös olla suurempi kuin sopimuksessa määritelty hinta, jolloin hyvitämme oikean jäännösarvon ja sopimukseen kirjatun lunastushinnan välisen erotuksen asiakkaalle.