Volvo XC40 T4 TwE Plus Bright aut - lataushybridi

Kuukausikustannus 639 € / kk

Kokonaishinta 57 304 €

Tarjous voimassa 31.1.2023 asti

Sopimuksen sisältö

 • Sopimusaika 36 kk
 • 15 000 km / vuosi
 • Käsiraha 6 000 €
 • Kuukausikustannus 639,78 €
 • Talvirenkaat 
 • Autosalpa Klubin edut, kuten veloitukseton huollon sijaisauto
 • Lisämaksusta Volvo huoltosopimus 57,89 € / kk

Varusteet mm:

 • Apple CarPlay & Android Auto
 • Navigointi Pro, puheopastus suomeksi
 • Mukautuva vakionopeudensäädin
 • Peruutuskamera
 • Volvo On Call

Takaisinostohinta sopimuksen päättyessä vähintään 36 300 €

Laskelma ja lisätiedot

Tällä sivulla esitetty kuukausierä laskelmineen on esimerkki. Räätälöimme jokaisen Autosalpa Sopimuksen sinun tarpeisiisi sopivaksi. 
Volvo XC40 -mallisto EU-yhd. 4,9–7,1 l/100 km, CO2 46 g/km. Kuvan auto lisävarustein.

Kertaluoton rahoitusesimerkki: 

Kokonaishinta 57 304,07 €
Käsiraha 6 000 €
Rahoitettava osuus 51 574,07 €
Sopimusaika 36 kk
Kuukausierä 639,78 €
Korko 4,99 %
Avaus 270 €
Kk-kulut 15 € / kk
KSL-vuosikorko 5,76 %
Luotto ja luottokustannukset yht.

58 977,33 €

Takaisinostohinta sopimuksen päättyessä vähintään 36 300 €

Rahoituksen tarjoaa OP Yrityspankki Oyj, Teollisuuskatu 1 B, 00510 Helsinki, ja se koskee tiettyä erää Autosalvan valikoimassa olevia autoja. Varusteet saattavat poiketa esimerkkiautojen varusteista. Lisävarusteet nostavat kuukausierän hintaa. Autosalpa Sopimusta ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin.
Asiakkaalla on auton täysi ylläpitovelvoite, ja kaikki huollot ja korjaukset on teetettävä Autosalpa Oy:ssä tai Autosalvan määrittämässä huoltopaikassa, jotta sopimus jatkuu. Sopimuksessa sovelletaan normaalia luottopäätöskäytäntöä, ja se edellyttää kasko- ja liikennevakuutuksen ottamista. Huollot ja vakuutukset eivät sisälly yllä mainittuihin kuukausierien hintoihin, mutta sopimukseen voidaan lisätä huoltosopimus.

Volvo huoltosopimus 36 kk: Volvo Sopimus tehdään Volvo Car Finlandin kanssa. Auton ylläpitokustannukset, määräaikaishuollot ja muut korjaukset katetaan asiakkaan maksamaa kiinteää kuukausierää vastaan. Sopimuksen kiinteä kuukausimaksu määräytyy automallin, auton moottorin ja vaihteiston sekä arvioitujen kilometrien mukaan. Volvo Sopimukseen kuuluu valmistajan tai maahantuojan huolto-ohjelman mukaiset ja -pöytäkirjan mukaiset määräaikaishuollot käsittäen työn ja materiaalit, esim. öljyt, nesteet ja alkuperäiset varaosat, sekä normaalin kulumisen ja ajoneuvon normaalin käytön aiheuttamat välttämättömät mekaanisten ja sähköisten vikojen ja vahinkojen korjaukset (sis. työn ja materiaalit, esim. öljyt, nesteet ja alkuperäiset varaosat). Ylimenevät kilometrit laskutetaan 20 snt / km. Mikäli sinulle tulee vuoden aikana enemmän kilometrejä, voit tiedustella vaihtoehtoisia kilometriratkaisuja myyjältä.

Autosalpa Sopimuksessa sitoudumme ostamaan asiakkaalta OP Yrityspankki Oyj:lle siirretyllä osamaksusopimuksella rahoitetun, sopimusta koskevan auton sopimukseen kirjatulla lunastushinnalla. Asiakkaan on viimeistään 1 kuukausi ennen osamaksusopimuksen viimeisen erän maksupäivää ilmoitettava myyjälle, että haluaa myyjän lunastavan auton, ja palautettava auto myyjälle viimeisen erän maksupäivään mennessä. HUOM. Sopimukseen määritelty lunastushinta on aina auton minimihinta. Auton arvo voi myös olla suurempi kuin sopimuksessa määritelty hinta, jolloin hyvitämme oikean jäännösarvon ja sopimukseen kirjatun lunastushinnan välisen erotuksen asiakkaalle. 

Autosalpa sopimus

 • Kiinteä kuukausierä
 • Jopa ilman käsirahaa
 • Taattu takaisinostohinta 

Autosalpa Sopimus on rahoitusvaihtoehto, jonka rakennamme yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle ajotottumusten ja tarpeiden mukaan. Sivuilla olevat laskelmat ovat esimerkkejä. Kysy lisää myyjältä!

Lue lisää