VARASTO-AUTO: Volvo V90 D3 AWD Business R-Design aut Autosalpa Sopimuksella

698 € / kk

Kokonaishinta 59 725 €

Nopea toimitus ja huippuedut! Varastossamme myös muita V90-malleja, joihin saat Autosalpa Sopimuksen alkaen 698 € / kk. 

Sopimuksen sisältö

  • Sopimusaika 36 kk
  • 20 000 km / vuosi
  • Käsiraha 2 000 €
  • Kuukausikustannus 698 €
  • Tallvirenkaat, Volvo on Call ja huippuvarustelu
  • Autosalpa Klubin edut, kuten veloitukseton huollon sijaisauto

Auton lunastushinta sopimuksen päättyessä vähintään: 36 500 €

Kampanjaetusi tähän V90-malliin:
TALVIRENKAAT VELOITUKSETTA +
1 600 €:N ERIKOISALENNUS

Laskelma ja lisätiedot
Tällä sivulla esitetty kuukausierä laskelmineen on esimerkki. Räätälöimme jokaisen Autosalpa Sopimuksen sinun tarpeisiisi sopivaksi. Esimerkkilaskelma sisältää: Volvo V90 D3 AWD Business R-Design aut, sopimusaika 36 kk, 20.000 km / vuosi, käsiraha 2 000 €, talvirenkaat. Auton lunastushinta sopimuksen päättyessä vähintään 36 500 €.

Volvo V90 D3 AWD Business R-Design aut kokonaishinta 59 725,26 € (sis. toimituskulut 583,50 €, talvirenkaat, erikoisalennuksen 1 600 €, Volvo on Call:n, tummennetut takalasit, Technic-varustepaketin sekä arvioidun autoveron 14 251,76 €). Kuvan auto erikoisvarustein.


Kertaluoton rahoitusesimerkki:

Kokonaishinta 59 725,26 €
Käsiraha 1 996,66 €
Rahoitettava osuus 57 918,60 €
Sopimusaika 36 kk
Kuukausierä 697,95 €
Korko 1,90 %
Avaus 190 €
Kk-kulut 9 € 
KSL-vuosikorko 2,29 %
Luotto- ja luottokustannukset yht. 61 127,37 €
Hyvitysarvo sopimuksen päättyessä vähintään 36 500 €
 
 
Rahoituksen tarjoaa OP Yrityspankki Oyj, Teollisuuskatu 1 B, 00510 Helsinki, ja se koskee tiettyä erää Autosalvan valikoimassa olevia autoja. Varusteet saattavat poiketa esimerkkiautojen varusteista. Lisävarusteet nostavat kuukausierän hintaa. Autosalpa Sopimusta ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin.
Asiakkaalla on auton täysi ylläpitovelvoite, ja kaikki huollot ja korjaukset on teetettävä Autosalpa Oy:ssä, jotta sopimus jatkuu. Sopimuksessa sovelletaan normaalia luottopäätöskäytäntöä, ja se edellyttää kasko- ja liikennevakuutuksen ottamista. Huollot ja vakuutukset eivät sisälly yllä mainittuihin kuukausierien hintoihin, mutta sopimukseen voidaan lisätä huoltosopimus. 
 
Volvo huoltosopimus 36 kk alk. 54,55 € / kk: 
Volvo Sopimus tehdään Volvo Car Finlandin kanssa. Auton ylläpitokustannukset, määräaikaishuollot ja muut korjaukset katetaan asiakkaan maksamaa kiinteää kuukausierää vastaan. Sopimuksen kiinteä kuukausimaksu määräytyy automallin, auton moottorin ja vaihteiston sekä arvioitujen kilometrien mukaan. Volvo Sopimukseen kuuluu valmistajan tai maahantuojan huolto-ohjelman mukaiset ja -pöytäkirjan mukaiset määräaikaishuollot käsittäen työn ja materiaalit, esim. öljyt, nesteet ja alkuperäiset varaosat, sekä normaalin kulumisen ja ajoneuvon normaalin käytön aiheuttamat välttämättömät mekaanisten ja sähköisten vikojen ja vahinkojen korjaukset (sis. työn ja materiaalit, esim. öljyt, nesteet ja alkuperäiset varaosat). Ylimenevät kilometrit laskutetaan 20 snt / km. Mikäli sinulle tulee vuoden aikana enemmän kilometrejä, voit tiedustella vaihtoehtoisia kilometriratkaisuja myyjältä.

Autosalpa Sopimuksessa sitoudumme ostamaan asiakkaalta OP Yrityspankki Oyj:lle siirretyllä osamaksusopimuksella rahoitetun, sopimusta koskevan auton sopimukseen kirjatulla lunastushinnalla. Asiakkaan on viimeistään 1 kuukausi ennen osamaksusopimuksen viimeisen erän maksupäivää ilmoitettava myyjälle, että haluaa myyjän lunastavan auton, ja palautettava auto myyjälle viimeisen erän maksupäivään mennessä. HUOM. Sopimukseen määritelty lunastushinta on aina auton minimihinta. Auton arvo voi myös olla suurempi kuin sopimuksessa määritelty hinta, jolloin hyvitämme oikean jäännösarvon ja sopimukseen kirjatun lunastushinnan välisen erotuksen asiakkaalle. 

KÄSIRAHA SEURAAVAAN AUTOOSI

Palkitsemme sinut asiakkuutesi jatkumisesta. 

Kun vaihdat Volvo V90:n viimeisen sopimusvuoden aikana meillä uuteen Volvoon, hyvitämme sinulle

2 000 €