Volvo V60 T4 Business aut Autosalpa Sopimuksella

Huippuvarusteltu klassikkofarmari kiinteällä kuukausikustannuksella 599 €

Kokonaishinta 48 100 €

Sopimuksen sisältö

 • Sopimusaika 36 kk
 • 15 000 km / vuosi
 • Käsiraha 2 000 €
 • Kuukausikustannus 599 €
 • Leather- ja Advanced -varustepaketit
 • Talvirenkaat
 • Autosalpa Klubin edut, kuten veloitukseton huollon sijaisauto

Auton lunastushinta sopimuksen päättyessä vähintään: 27 750  €

 

Laskelma ja lisätiedot
Tällä sivulla esitetty kuukausierä laskelmineen on esimerkki. Räätälöimme jokaisen Autosalpa Sopimuksen sinun tarpeisiisi sopivaksi. Esimerkkilaskelma sisältää: Volvo V60 T4 Business aut, sopimusaika 36 kk, 15.000 km / vuosi, käsiraha 2 000 €, talvirenkaat, Advanced-varustepaketti, Leather-varustepaketti. Auton lunastushinta sopimuksen päättyessä vähintään 27 750 €.

Volvo V60 T4 Business aut kokonaishinta 48 100,41 € (sis. toimituskulut 583,50 €, Continental 225/50R17 5-Double Spoke Silver -talvirenkaat 1 907 €, Advanced-varustepaketin 1 050 €, Leather-varustepaketin 1 050 €  ja arvioidun autoveron 10 509,91 €). V60-mallisto EU-yhd. 5,7 l/100 km,CO2 146 g/km (uusi mittaustapa). Kuvan auto erikoisvarustein.


Advanced-varustepaketti sisältää: 

 • pysäköintitutka eteen ja taakse
 • etusumuvalot LED
 • mukautuva vakionopeudensäädin jono- ja ajoaputoiminnolla

Leather-varustepaketti sisältää: 

 • tekstiilimatot
 • verhoilu: Moritz nahka
 • etuistuimien sähköinen ristiseläntuen säätö 4-suuntaan
 • etuistuimien reisituen säätö

Kertaluoton rahoitusesimerkki:

Kokonaishinta 48 100,41 €
Käsiraha 2 000 €
Rahoitettava osuus 46 290,41 €
Sopimusaika 36 kk
Kuukausierä 599 €
Korko 1,90 %
Avaus 190 €
Kk-kulut 9 € 
KSL-vuosikorko 2,39 %
Luotto- ja luottokustannukset yht. 48 918,06 €
Lunastushinta sopimuksen päättyessä vähintään 27 000,00 €
 
 
Rahoituksen tarjoaa OP Yrityspankki Oyj, Teollisuuskatu 1 B, 00510 Helsinki, ja se koskee tiettyä erää Autosalvan valikoimassa olevia autoja. Varusteet saattavat poiketa esimerkkiautojen varusteista. Lisävarusteet nostavat kuukausierän hintaa. Autosalpa Sopimusta ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin.
Asiakkaalla on auton täysi ylläpitovelvoite, ja kaikki huollot ja korjaukset on teetettävä Autosalpa Oy:ssä, jotta sopimus jatkuu. Sopimuksessa sovelletaan normaalia luottopäätöskäytäntöä, ja se edellyttää kasko- ja liikennevakuutuksen ottamista. Huollot ja vakuutukset eivät sisälly yllä mainittuihin kuukausierien hintoihin, mutta sopimukseen voidaan lisätä huoltosopimus. 
 
Volvo huoltosopimus 36 kk: Volvo Sopimus tehdään Volvo Car Finlandin kanssa. Auton ylläpitokustannukset, määräaikaishuollot ja muut korjaukset katetaan asiakkaan maksamaa kiinteää kuukausierää vastaan. Sopimuksen kiinteä kuukausimaksu määräytyy automallin, auton moottorin ja vaihteiston sekä arvioitujen kilometrien mukaan. Volvo Sopimukseen kuuluu valmistajan tai maahantuojan huolto-ohjelman mukaiset ja -pöytäkirjan mukaiset määräaikaishuollot käsittäen työn ja materiaalit, esim. öljyt, nesteet ja alkuperäiset varaosat, sekä normaalin kulumisen ja ajoneuvon normaalin käytön aiheuttamat välttämättömät mekaanisten ja sähköisten vikojen ja vahinkojen korjaukset (sis. työn ja materiaalit, esim. öljyt, nesteet ja alkuperäiset varaosat). Ylimenevät kilometrit laskutetaan 20 snt / km. Mikäli sinulle tulee vuoden aikana enemmän kilometrejä, voit tiedustella vaihtoehtoisia kilometriratkaisuja myyjältä.

Autosalpa Sopimuksessa sitoudumme ostamaan asiakkaalta OP Yrityspankki Oyj:lle siirretyllä osamaksusopimuksella rahoitetun, sopimusta koskevan auton sopimukseen kirjatulla lunastushinnalla. Asiakkaan on viimeistään 1 kuukausi ennen osamaksusopimuksen viimeisen erän maksupäivää ilmoitettava myyjälle, että haluaa myyjän lunastavan auton, ja palautettava auto myyjälle viimeisen erän maksupäivään mennessä. HUOM. Sopimukseen määritelty lunastushinta on aina auton minimihinta. Auton arvo voi myös olla suurempi kuin sopimuksessa määritelty hinta, jolloin hyvitämme oikean jäännösarvon ja sopimukseen kirjatun lunastushinnan välisen erotuksen asiakkaalle. 

KÄSIRAHA SEURAAVAAN AUTOOSI

Palkitsemme sinut asiakkuutesi jatkumisesta. 

Kun vaihdat Volvo V60:n viimeisen sopimusvuoden aikana meillä uuteen Volvoon, hyvitämme sinulle käsirahan, eli

2 000 €

Ajankohtaiset Volvo-tarjoukset