Volvo S60 B5 MHEV Business R-Design aut Autosalpa Sopimuksella

RAJATTU ERÄ: 448 € / kk

Kokonaishinta 48 885,35 €

Sopimuksen sisältö

  • Sopimusaika 36 kk
  • 15 000 km / vuosi
  • Käsiraha 5 000 €
  • Kuukausikustannus 448,24 €
  • Metalliväri
  • Light-varustepaketti (LED-kaukovalot, täysaktiiviset häikäisynestoaut.)
  • Navigation Pro -varustepaketti (Sensus-navigointi, puheopastus suomeksi, CarPlay ja Android Auto)
  • Talvirenkaat 0 €
  • Autosalpa Klubin edut, kuten veloitukseton huollon sijaisauto

 

Auton lunastushinta sopimuksen päättyessä vähintään: 31 000 €

Laskelma ja lisätiedot

S60-mallisto EU-yhd. 2,3-8,0 l/100 km,CO2 49-179 g/km (uusi mittaustapa). Kuvan auto erikoisvarustein.


Kertaluoton rahoitusesimerkki:

Kokonaishinta 48 885,35 €
Käsiraha 5 000 €
Rahoitettava osuus 44 125,35 €
Sopimusaika 36 kk
Kuukausierä 448,24 €
Korko 1,90 %
Avaus 240 €
Kk-kulut 12 € 
KSL-vuosikorko 2,54 %
Luotto- ja luottokustannukset yht. 46 940,39 €
Lunastushinta sopimuksen päättyessä vähintään 31 000,00 €
 
 
Rahoituksen tarjoaa OP Yrityspankki Oyj, Teollisuuskatu 1 B, 00510 Helsinki, ja se koskee tiettyä erää Autosalvan valikoimassa olevia autoja. Varusteet saattavat poiketa esimerkkiautojen varusteista. Lisävarusteet nostavat kuukausierän hintaa. Autosalpa Sopimusta ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin.
Asiakkaalla on auton täysi ylläpitovelvoite, ja kaikki huollot ja korjaukset on teetettävä Autosalpa Oy:ssä tai Autosalvan määrittämässä huoltopaikassa, jotta sopimus jatkuu. Sopimuksessa sovelletaan normaalia luottopäätöskäytäntöä, ja se edellyttää kasko- ja liikennevakuutuksen ottamista. Huollot ja vakuutukset eivät sisälly yllä mainittuihin kuukausierien hintoihin, mutta sopimukseen voidaan lisätä huoltosopimus. 
 
Volvo huoltosopimus 36 kk: Volvo Sopimus tehdään Volvo Car Finlandin kanssa. Auton ylläpitokustannukset, määräaikaishuollot ja muut korjaukset katetaan asiakkaan maksamaa kiinteää kuukausierää vastaan. Sopimuksen kiinteä kuukausimaksu määräytyy automallin, auton moottorin ja vaihteiston sekä arvioitujen kilometrien mukaan. Volvo Sopimukseen kuuluu valmistajan tai maahantuojan huolto-ohjelman mukaiset ja -pöytäkirjan mukaiset määräaikaishuollot käsittäen työn ja materiaalit, esim. öljyt, nesteet ja alkuperäiset varaosat, sekä normaalin kulumisen ja ajoneuvon normaalin käytön aiheuttamat välttämättömät mekaanisten ja sähköisten vikojen ja vahinkojen korjaukset (sis. työn ja materiaalit, esim. öljyt, nesteet ja alkuperäiset varaosat). Ylimenevät kilometrit laskutetaan 20 snt / km. Mikäli sinulle tulee vuoden aikana enemmän kilometrejä, voit tiedustella vaihtoehtoisia kilometriratkaisuja myyjältä.

Autosalpa Sopimuksessa sitoudumme ostamaan asiakkaalta OP Yrityspankki Oyj:lle siirretyllä osamaksusopimuksella rahoitetun, sopimusta koskevan auton sopimukseen kirjatulla lunastushinnalla. Asiakkaan on viimeistään 1 kuukausi ennen osamaksusopimuksen viimeisen erän maksupäivää ilmoitettava myyjälle, että haluaa myyjän lunastavan auton, ja palautettava auto myyjälle viimeisen erän maksupäivään mennessä. HUOM. Sopimukseen määritelty lunastushinta on aina auton minimihinta. Auton arvo voi myös olla suurempi kuin sopimuksessa määritelty hinta, jolloin hyvitämme oikean jäännösarvon ja sopimukseen kirjatun lunastushinnan välisen erotuksen asiakkaalle.