Renault Captur E-TECH Plug-in hybrid Intens Autosalpa Sopimuksella

kuukausikustannus 399,81 €

Kokonaishinta 32 862,88 €

Sopimuksen sisältö

  • Sopimusaika 36 kk
  • 15 000 km / vuosi
  • Käsiraha 3 000 €
  • Kuukausikustannus 399,81 €
  • Talvirenkaat 
  • Kaksivärimaalaus, puhelimen langaton latausalusta, Style-paketti (kattokaiteet ja tummennetut takalasit)
  • Autosalpa Klubin edut, kuten veloitukseton huollon sijaisauto

Takaisinostohinta sopimuksen päättyessä 17 900 €

Laskelma ja lisätiedot
Tällä sivulla esitetty kuukausierä laskelmineen on esimerkki. Räätälöimme jokaisen Autosalpa Sopimuksen sinun tarpeisiisi sopivaksi. 

Kertaluoton rahoitusesimerkki: 
 
Kokonaishinta 32 862,88 €
Käsiraha 3 000 €
Rahoitettava osuus 30 102,88 €
Sopimusaika 36 kk
Kuukausierä 399,81 € 
Korko 1,90 %
Avaus 240 €
Kk-kulut 12 €
KSL-vuosikorko 2,89 %
Luotto- ja luottokustannukset yht. 32 145,28 €
Takaisinostohinta sopimuksen päättyessä vähintään 17 900 €


Rahoituksen tarjoaa OP Yrityspankki Oyj, Teollisuuskatu 1 B, 00510 Helsinki, ja se koskee tiettyä erää Autosalvan valikoimassa olevia autoja. Varusteet saattavat poiketa esimerkkiautojen varusteista. Lisävarusteet nostavat kuukausierän hintaa. Autosalpa Sopimusta ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin.
Asiakkaalla on auton täysi ylläpitovelvoite, ja kaikki huollot ja korjaukset on teetettävä Autosalpa Oy:ssä tai Autosalvan määrittämässä huoltopaikassa, jotta sopimus jatkuu. Sopimuksessa sovelletaan normaalia luottopäätöskäytäntöä, ja se edellyttää kasko- ja liikennevakuutuksen ottamista. Huollot ja vakuutukset eivät sisälly yllä mainittuihin kuukausierien hintoihin. Ylimenevät kilometrit laskutetaan 20 snt / km. Mikäli sinulle tulee vuoden aikana enemmän kilometrejä, voit tiedustella vaihtoehtoisia kilometriratkaisuja myyjältä.

Autosalpa Sopimuksessa sitoudumme ostamaan asiakkaalta OP Yrityspankki Oyj:lle siirretyllä osamaksusopimuksella rahoitetun, sopimusta koskevan auton sopimukseen kirjatulla lunastushinnalla. Asiakkaan on viimeistään 1 kuukausi ennen osamaksusopimuksen viimeisen erän maksupäivää ilmoitettava myyjälle, että haluaa myyjän lunastavan auton, ja palautettava auto myyjälle viimeisen erän maksupäivään mennessä. HUOM. Sopimukseen määritelty lunastushinta on aina auton minimihinta. Auton arvo voi myös olla suurempi kuin sopimuksessa määritelty hinta, jolloin hyvitämme oikean jäännösarvon ja sopimukseen kirjatun lunastushinnan välisen erotuksen asiakkaalle. 

Autosalpa sopimus

  • Kiinteä kuukausierä
  • Jopa ilman käsirahaa
  • Taattu takaisinostohinta 

Autosalpa Sopimus on rahoitusvaihtoehto, jossa maksat autoa itsellesi ilman huolta auton jälleenmyyntiarvosta.

Lue lisää